Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά στη χώρα μας – Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια στις περισσότερες περιοχές «συνθέτουν» το σκηνικό του καιρού – Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα – Σε ποιες περιοχές ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση.

Σε μάτι του χιονιά η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα, Δευτέρα (09/01/2017) ο καιρός, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αναμένεται να παρουσιάσει νέα επιδείνωση, με χιόνια και θερμοκρασίες που θα πέσουν ακόμα 20 βαθμούς υπό το μηδέν.

Όπως ανέφερε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, η μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη, από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση.

«Σήμερα ήδη χιονίζει στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια και τις Σποράδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος.
Πού θα χιονίσει στην Αττική

Στην Αττική ο χιονιάς αναμένεται να χτυπήσει από το απόγευμα και κυρίως από το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ 1, ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα χιονίσει κυρίως στα ορεινά και στις βόρειες περιοχές, ενώ χιόνια θα πέσουν ακόμα και μέσα στο Λεκανοπέδιο. 

Μάλιστα, όπως είπε ο Τάσος Αρνιακός, κατά τόπους χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί της Τρίτης (10/01) και στις ακτές της Αττικής, όπως σε Ραφήνα και Μαραθώνα.

«Αυτή τη φορά ο χιονιάς θα είναι πιο ισχυρός από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ θα το ''στρώσει'' στα βόρεια του νομού» ανάφερε ο μετεωρολόγος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το «στρώσει» σε μία νοητή γραμμή από την Αττική Οδό και πάνω.

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο καιρός στην Αττική αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο, ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα και στους -5 βαθμούς Κελσίου. Το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει από την Τετάρτη (10/01).

Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Δευτέρα, όπου θα αρχίσει να χιονίζει από το βράδυ.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger