Η Ευρώπη θα διαλυθεί και μάλιστα με πόλεμο…

Ο αποπληθωρισμός θα οδηγήσει σε βίαιες εξεγέρσεις…

Η ευρωζώνη οδηγείται σε διάλυση καθώς έχει γονατίσει ο αποπληθωρισμός σοβαρές οικονομίες όπως της Γαλλιας και της Ιταλίας, ενώ για την Ελλάδα η επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα είναι εκτός από θέμα επιβίωσης και θέμα Εθνικής ανεξαρτησίας.




Ακόμη ο κ. Καζάκης προέβλεψε πως είναι πολύ πιθανό η διάλυση της ενωμένης Ευρώπης και της ευρωζώνης να γίνει τα προσεχή χρόνια με τοπικούς πολέμους και η ήπειρος που γνώρισε τους δύο πιο φονικούς παγκόσμιους πολέμους τον προηγούμενο αιώνα να μην αποφύγει έναν τρίτο. 

Αυτό οφείλεται στη μυωπική ηγεμονική στάση της Γερμανίας, η οποία ναι μεν επωφελείται στην παρούσα φάση από την κρίση στην ευρωζώνη, αλλά τελικά αυτό θα την οδηγήσει σε ακόμη περαιτέρω συρρίκνωση, όταν πιστωθεί από τους λαούς της Ευρώπης τη βίαιη οργή και την αγανάκτηση τους για την αδιέξοδη οικονομική ηγεμονία που επέβαλε.





makeleio.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger