Πρώτο ραντεβού, αυτός ο εφιάλτης. Είναι το αναγκαίο κακό, μιας και ούτε να το αποφύγεις μπορείς, ούτε φυσικά και να το κάνεις εξαναγκαστικά, διότι δεν είναι ούτε δουλειά, ούτε υποχρέωση! Θέλεις και βγαίνεις φίλη μου. Η προετοιμασία μιας γυναίκας για το πρώτο ραντεβού, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προετοιμασία του στρατιώτη για τον πόλεμο: Με λίγα λόγια ένας... χαμούλης!

 Τουλάχιστον 2 ώρες μπροστά στον καθρέφτη, οι κλασικές γυναικείες φροντίδες και οι τυπικές φρίκες γιατί σίγουρα δεν έχεις τίποτα να φορέσεις!!! Εμείς λοιπόν, επειδή σε αγαπάμε είπαμε να ρωτήσουμε τα αγαπημένα μας αγόρια τι θα ήθελαν να φοράς στο πρώτο ραντεβού. Ιδού τις μας απάντησαν.

1. Κόκκινο κραγιόν: Το συγκεκριμένο βρέθηκε πολύ ψηλα στις προτιμήσεις, σημάδι ότι οι άντρες είναι εντελώς στον κόσμο τους. Πώς είναι δυνατόν αγαπητέ μου, να σου αρέσει το κόκκινο κραγιόν και στο τέλος του ραντεβού να θέλεις να πάρεις και φιλάκι; Ή νομίζεις ότι εμείς θα χαλάσουμε όλη την conceptual εμφάνιση, για να σου δώσουμε φιλί. Η επιλογή αυτή μας έχει προβληματίσει αλλά δεν μπορούμε και να μην την αναφέρουμε.

2. Εφαρμοστό τζιν: Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες γυναίκες θα επέλεγαν τζιν παντελόνι για το πρώτο ραντεβού, αλλά εσύ επειδή μας ακούς και μας εμπιστεύεσαι θα το κάνεις. Στο κάτω κάτω, υπάρχει πιο σέξι item από ένα τζιν που σε κολακεύει στα οπίσθια και δείχνει κορμάρα; Όχι ότι δεν είσαι... Οπότε, τόλμησέ το, και σίγουρα θα εκτιμηθεί.

3. Το μικρό μαύρο φόρεμα: Ναι, οι άντρες έμαθαν μόδα, και μας το είπαν ακριβώς έτσι! Είναι το κομμάτι, που αν θέλεις να λέγεσαι γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να διαθέτεις, και σε περισσότερες από μία... βερσιόν. Είναι το κομμάτι, που συνδυάζει την απλότητα με το μυστήριο και τούμπαλιν. Είναι το κομμάτι που είναι πιο άνετο και από πιτζάμα. Είναι το κομμάτι που θα τον γοητεύσει και θα τον ξετρελάνει. Μην το αγνοείς.

4. Σαν να πηγαίνεις στο γυμναστήριο: Ναι κι όμως η επιλογή αυτή συγκέντρωσε αρκετά μεγάλα ποσοστά προτίμησης. Βέβαια, εδώ γεννάται και ένα βασικό ερώτημα: Εσύ φίλη μου, πώς πηγαίνεις στο γυμναστήριο; Διότι αν πηγαίνεις με καυτό σορτς και μπουστάκι, το outfit απορρίπτεται. Αν όμως, φορέσεις ένα ωραίο κολάν, με ένα πιο μακρύ φανελάκι και ένα δερμάτινο τζάκετ, τότε μάλλον θα τον γοητεύσεις και θα το παίξεις και cool. Βέβαια αν εκείνος θελήσει να σε πάει σε σικ εστιατόριο για φαγητό, μάλλον δε θα τα καταφέρει, αλλά δε βαριέσαι;


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger