Το αρνητικό ρεκόρ του Ντέβο Τζόζεφ και οι χειρότερες επιδόσεις της τελευταίας εξαετίας στο “Ranking” της Stoiximan.gr Basket League.

Έξι χρόνια πέρασαν από τότε που ο ΕΣΑΚΕ αντικατέστησε το “Tendex” με το “Ranking” στη Stoiximan.gr Basket Lague και μέσα στη σεζόν που διανύουμε έχει γίνει δύο φορές κάτι που δεν είχε συμβεί τις προηγούμενες πέντε: ένας παίκτης “έπιασε” το -13 στο σύστημα αξιολόγησης ενός αγώνα. Κοινό σημείο αναφοράς; Το Ρέθυμνο.

Από τη σεζόν 2010-11 (όταν εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το “Ranking”) μέχρι το ξεκίνημα της τρέχουσας, το αρνητικό ρεκόρ στο Ranking ήταν -11 (επί συνόλου 1211 αγώνων) και το μοιράζονταν τέσσερις παίκτες. Μέχρι που δύο ξένοι του Ρεθύμνου το διέλυσαν, σε απόσταση 48 ημερών ο ένας από τον άλλον.


Ο πρώτος ήταν ο Γκάρι Τάλτον, ο οποίος έβγαλε -13 στον αγώνα της κρητικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στις 11/12/2016. Ο δεύτερος ήταν ο νεοφερμένος Καναδός (και μεγάλος αδερφός του Κόρι Τζόζεφ των Τορόντο Ράπτορς) Ντέβο Τζόζεφ, που ισοφάρισε τη συγκεκριμένη επίδοση στο χθεσινό ματς του Ρεθύμνου με τον Αρη.

Υπάρχουν, βέβαια, και χειρότερα... Όπως το -14 που είχε βγάλει ο Λούκα Ζόριτς σε έναν αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπαρτσελόνα για την EuroLeague της σεζόν 2013-14.

Οι 13 χειρότερες επιδόσεις στο Ranking στη Stoiximan.gr Basket League



Επιμέλεια: Λεωνίδας Πιστιόλης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger