Τα έχασε η 50χρονη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στην περιοχή πίσω από το κτίριο της ΔΕΥΑΠ Στο παλιό φυλάκιο του ΟΣΕ έκπληκτη είδε έναν άνδρα, όμως δεν έδωσε σημασία. Άλλωστε ήταν μεσημέρι και που να πάει ο νους της για το τι θα συνέβαινε αργότερα μπροστά στα μάτια της.

«Ειλικρινά, δεν πίστευα στα μάτια μου» μας εξομολογήθηκε η γυναίκα την οποία συναντήσαμε στην περιοχή όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ. Περπατούσε στο στενό πίσω από τη Veso Mare και ήταν φανερά τρομαγμένη. Μπορούσες να το δεις στο πρόσωπο της. Να δεις την τρομάρα της, τον φόβο ζωγραφισμένο.

«Ο άντρας που είδα φορούσε ένα παλτό, παντελόνι και μέσα σε δευτερόλεπτα κατέβασε το παντελόνι του και ξεγυμνώθηκε!  Βέβαια δεν έκανε καμία κίνηση με το σεξουαλικό του όργανο, όμως αρκούσε αυτό που είδα μπροστά στα μάτια μου» περιέγραψε με την αναστάτωση χαραγμένη στα μάτια της. Και μπορεί ο ανώμαλος άνδρας να μην της επιτέθηκε, όμως όποια γυναίκα και αν ερχόταν αντιμέτωπή του, σίγουρα έτσι θα αισθανόταν. Θα την κυρίευε ο φόβος.

Από το συγκεκριμένο σημείο περνούν και αρκετά παιδιά που πηγαίνουν σινεμά ή και σχολείο. Σίγουρα κάποια θα έχουν δει τον γυμνό μεσήλικα  Ισως όμως δεν έχουν καταγγείλει το γεγονός προφανώς από φόβο.

Σύμφωνα με την 50χρονη γυναίκα και άλλες γειτόνισσές της έχουν δει κατά καιρούς τον γυμνό άνδρα στο φυλάκιο κοντά στην ΔΕΥΑΠ. Αυτό είναι και το στέκι του. Πάντως δεν υπάρχουν μαρτυρίες για ασελγείς πράξεις στις οποίες επιδίδεται ο 55χρονος εκτός από την εμφάνισή του.

Η 50χρονη γυναίκα είναι αποφασισμένη πλέον να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία! Ούτε το τσουχτερό κρύο δεν τον εμποδίζει να υλοποιήσει το ανώμαλο σχέδιό του.

Tromaktiko. newsnowgr.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger