Την βίασε και την υποχρέωσε να του κάνει στοματικό μπροστά στα μάτια του τρίχρονου γιου της.

Η υπόθεση συγκλόνισε το Παγκύπριο το 2007 μετά από την καταγγελία που προέβη στην Αστυνομία γυναίκα από τη Ρουμανία.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης μπήκε μέσα στη νύχτα στο διαμέρισμα που διέμενε η 36χρονη γυναίκα με τον τρίχρονο γιο της και αφού στάθηκε πάνω από το κρεβάτι όπου κοιμόντουσαν την απείλησε με μαχαίρι ώστε να του κάνει στοματικό και ακολούθως την βίασε.

Μάλιστα, η όλη πράξη έγινε μπροστά στα μάτια του τρίχρονου γιου της και η άτυχη 36χρονη φοβούμενη για τη ζωή του γιού της αλλά και της ίδιας, ενέδωσε τελικά στις ανώμαλες ορέξεις του.

Να σημειώσουμε πως σε διάστημα δώδεκα περίπου μηνών, ο συγκεκριμένος άντρας διέπραξε επτά άσεμνες επιθέσεις και ένα βιασμό.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινής φυλάκισης 13 ετών στον κατηγορούμενο.


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger