Η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα, για τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του.

Στις σχετικές του δηλώσεις ο γνωστός δημοσιογράφος είπε για την κ. Νέγκα η οποία παρουσιάζει μαζί με τον Βαγγέλη Περρή την εκπομπή «Ροντέο» στον ΣΚΑΙ: «γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο, να κάνει εκπομπή μέσα από το φέρετρο, να τελειώνει η φασαρία;».

Μετά τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, η γνωστή δημοσιογράφος απευθύνθηκε στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και των συνεργατών του, και υπέβαλε μήνυση κατά του παρουσιαστή.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Κούγια:

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.

Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger