Ένα μακάβριο έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (14.02.2017) όταν ιερέας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην οδό Ναυπλίου 5 στον Γέρακα. Δεν είναι - ακόμη- γνωστό πότε έγινε η δολοφονία. 

Οι πρώτες ενδείξεις, πάντως, δείχνουν πως πρόκειται για ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ένας τον βρήκε άλλος ιερέας φίλος του. Του τηλεφωνούσε από το απόγευμα της Δευτέρας και δεν του απαντούσε και ανησύχησε. Έτσι πήγε στο διαμέρισμα του ιερωμένου και άνοιξε με τα κλειδιά που είχε. Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν αποτροπιαστικό.


Το θύμα βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του και δίπλα στο άψυχο κορμί του υπήρχε ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα. Ο θάνατος του 47χρονου ιερέα ήταν ασφυκτικός και εικάζεται ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν το μαξιλάρι για να τον σκοτώσουν.

Το μαξιλάρι είχε αίματα γιατί οι αδίστακτοι δράστες είχαν βάλει ένα σκοινί στο στόμα του θύματός τους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο άτυχος ιερέας πιθανότατα άνοιξε στους δολοφόνους του. Κι αυτό, γιατί ο ιερέας που λειτουργούσε σε ναό της Πεντέλης, ήταν γνωστός για την φιλευσπλαχνία του και όσοι τον γνώριζαν ήξεραν ότι το σπίτι του είναι ανοικτό για όλους. Άλλωστε, η πόρτα του σπιτιού δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Ο δράστης ή οι δράστες αφού εκτέλεσαν το μακάβριο έργο τους, παραβίασαν ένα παλιό έπιπλο, το οποίο ήταν κλειδωμένο, και από εκεί λείπουν κοσμήματα και ιερατικά σκεύη.

πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger