Οι Τούρκοι αποδεικνύουν ότι διαθέτουν συγκεκριμένο πλάνο και κλιμακώνουν βαθμηδόν τις κινήσεις τους , μέχρι να κάνουν ¨γιουρούσι» σε κάποιο νησί μας . Πριν λίγα 24ωρα πραγματοποίησαν πρόβα τζενεράλε απόβασης σε ελληνικό νησί.

Από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε αποβατική άσκηση  της αμφίβιας Ταξιαρχίας καταδρομών με την συμμετοχή εναέριων μέσων στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου της Σμύρνης.



Οι αποβατικές ασκήσεις είναι ο συνηθισμένος και πάγιος τρόπος στο οποίο ασκούνται οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στο Αιγαίο.

Oι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν από μέρος της αμφίβιας Ταξιαρχίας Καταδρομών και της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας ενώ συμμετείχε και τμήμα δυνάμεων πεζοναυτών  της  4ης στρατιάς του Αιγαίου από κοινού.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ  ΑΠΟΚΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ...ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ  ΕΔΩ 

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger