Αυτό που γίνεται στα Ίμια τις τελευταίες ημέρες και φέρνει και τα περασμένα στην επικαιρότητα είναι η προσπάθεια της τουρκίας να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή


Η μοναδική πατριωτική εφημερίδα που σήμερα βγάζει όλα τα ντοκουμέντα για τα δυο μεγάλα ψέματα που το καθεστώς σερβίρει στον ελληνικό λαό.

Το ένα από αυτά είναι το βίντεο που έδωσαν οι τούρκοι στην δημοσιότητα και δείχνει ακταιωρό της Ακτοφυαλκής τους σχεδόν να αράζει στην Δυτική Ίμια (την μικρή) αυτήν που είχαν καταλάβει οι τούρκοι κομάντος τον Ιανουάριο του 1996 κι από την οποία θέρισαν το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με αποτέλεσμα την πτώση του και τον θάνατο των τριών Ελλήνων Αξιωματικών.

Το άλλο ψέμα που συνδυάζεται με το προηγούμενο και ειδικά το πως μας το σέρβιρε το καθεστώς και, δεν είναι άλλο από το γιατί έχει έρθει 8 φορές στην Ελλάδα ο τούρκος δημοσιογράφος που κατέβασε την Ελληνική σημαία στα Ίμια. 

O "Στόχος" που κυκλοφορεί τα αποκαλύπτει όλα με ντοκουμέντα... 

ΖΗΤΗΣΤΕ  ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...


ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger