του Ιωάν. Κουντούρη 


Το FBI μόλις κυκλοφόρησε τα έγγραφα που σχετίζονται με την “εμαιλ γκέιτ” σκάνδαλο Χίλαρι.


Σύμφωνα επίσης με μυημένους του Ουάσινγκτον, αυτά που βρήκε το FBI στον φορητό υπολογιστή του κ Anthony Weiner, του σύζηγου της κας Huma Abedin που είναι η πιο στενή βοηθός της Χίλαρι Κλίντον, είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ να πούμε το λιγώτερο.  Μιλάμε για όχι μόνο για μια πλήρη επιβεβαίωση της δημιουργίας του ISIS απο πλευράς των CIA και Μοσάντ, αλλά και για ένα μεγάλο κύκλο…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ που τρέχει το…ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ!!!


Μιλάμε για φώτο. που δείχνουν την Κλίντον και την Huma Abedin να ασελγούν σε…ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!  


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΘΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…


Και όλα τα παραπάνω εν συνεργασία μάλιστα με τον αρχι-βρωμιάρη/παιδεραστή Jeffrey Epstein, τον περιβόητο Εβραίο δισεκατομυριούχο απο τη Νέα Γιόρκη, στου οποίου το ιδιωτικό τζέτ, που λέγεται το “Lolita Express” (δηλ., το «Εξπρές της Λολίτας») έχουν πετάξει ΟΛΟΙ (ο Τράμπ, οι Κλίντον και γνωστοί πολιτικοί,). 



Και τι κάνει αυτός με το τζέτ του;;; Σύμφωνα πάλι με την ίδια έρευνα του FBI, τους πετούσε όλους ο Epstein στο ιδιωτικό του νησί όπου έκαναν το…ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: ΣΕΞ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!

ΔΕΙΤΕ  ΟΛΛΕΣ ΤΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΙΣ ΕΔΩ 


 JohnKountouris.com

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger