Το σεξ κλαμπ «Snctm» άνοιξε τις πόρτες του στο Λος Άντζελες και μια βραδιά απόλαυσης κοστίζει 1.500 λίρες τη βραδιά

Ομαδικά όργια… με σκηνικά αλά «Μάτια ερμητικά κλειστά» στο σεξ κλαμπ που άνοιξε τις πόρτες του στο Λος Άντζελες και καλεί τους απανταχού λάτρεις του σεξ να το γνωρίσουν. Βέβαια το χέρι πρέπει να μπει πολύ βαθιά στην τσέπη μιας και για να μπορέσει να απολαύσει κανείς τα ειδικά προνόμια που προσφέρει το «Snctm» καλείται να πληρώσει 1.500 λίρες τη βραδιά ή στην καλύτερη 1.200 σε περίπτωση που έχει μαζί του την παρτενέρ του. 



Όσο για τα μέλη του «Snctm» εκτός του ότι έχουν υπογράψει «όρκο αίματος», πληρώνουν και την ετήσια συνδρομή των 60.000 λιρών προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά δωμάτια και γενικά να... τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης.
Ο ρεπόρτερ της «New York Post», Heather Hauswirth, κατάφερε να βρεθεί σε ένα από τα πάρτι και περιγράφει πώς διάσημα μοντέλα και ηθοποιοί συμμετέχουν στα όργια.


Φορώντας δερμάτινα εσώρουχα ή και εντελώς γυμνές οι αιθέριες υπάρξεις καλύπτουν με μάσκες τα πρόσωπά τους, κρατούν μαστίγια και φορούν κονκάρδες με μηνύματα όλο νόημα όπως: «Φάε με» ή «Άγγιξέ με» και καλούντους... συμμετέχοντες σε στιγμές που θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστες. 


Οι φωτογραφίες τα λένε όλα:


ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger