Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονικό της ένοπλης ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό, που από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Καταλυτικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξαν οι δυο αστυνομικοί που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της ληστείας.

Οι αστυνομικοί με χειρουργικές κινήσεις κατάφεραν να αφοπλίσουν τον δράστη, πυροβολώντας τον και ενώ είχε ήδη αρπάξει μια γυναίκα με σκοπό να την χρησιμοποιήσει ως «ασπίδα προστασίας».

Τα πυρά των αστυνομικών βρήκαν με ακρίβεια στόχο και ο δράστης έπεσε στο πάτωμα του σούπερ μάρκετ, αφήνοντας παράλληλα και την νεαρή κοπέλα που έζησε στιγμές τρόμου.

Πιο συγκεκριμένα, δυο αστυνομικοί (ο ένας ντυμένος με πολιτικά) εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος στο Καματερό, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη στον πρώτο  όροφο κατάσταση ομηρίας με τον δράστη να έχει περιορίσει πολλούς ανθρώπους, ανάμεσα τους και παιδιά.

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν τον δράστη έχοντας οπτική επαφή και ενώ κρατούσε όμηρο μια νεαρή κοπέλα της οποία χρησιμοποιούσε το σώμα ως ανθρώπινη ασπίδα.

Ο δράστης αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς άνοιξε πυρ και τότε μια με ακρίβεια ο ένας από τους δυο αστυνομικούς άνοιξε πυρ βρίσκοντας τον στόχο και ρίχνοντας τον δράστη τραυματισμένο στο πάτωμα του καταστήματος, ενώ η κοπέλα ασφαλής έτρεξε προς την πλευρά των αστυνομικών.


ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger