Μια προγραμματισμένη τελετή θυσίας της Μαύρης Σατανικής του Ένατου Κύκλου που είχε προγραμματιστεί για το Καλοκαιρινό Ηλιοστάσιο τα μεσάνυχτα της 21ης ​​Ιουνίου θεωρείται ότι ματαιώθηκε ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος απέφυγε τη σύλληψη την ίδια ημέρα. Ο Bergoglio ήταν με τους σωματοφύλακες του στο δρόμο του να απευθυνθεί στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών της Γενεύης στην Ελβετία όταν τέσσερα μέλη από το Διεθνές Δικαστήριο του Κοινού Δικαίου συνέλαβαν τον Πάπα, του διάβασαν το ένταλμα σύλληψης, τον έθεσαν υπό περιορισμό και προσπάθησαν να τον συνοδεύσουν σε μια προκαθορισμένη ασφαλή τοποθεσία.

Ο Πάπας Φραγκίσκος εμφανίστηκε σοκαρισμένος και ακινητοποιημένος καθώς ήταν ξέσπασε συμπλοκή με το προσωπικό ασφαλείας του Βατικανού που επιτέθηκε στα δυο μέλη της ομάδας που τον συγκρατούσαν. Οι δύο υπάλληλοι ICLCJ δέχθηκαν σοβαρό ξυλοδαρμό, ενώ τέσσερα μέλη της ομάδας αποσύρθηκαν σύμφωνα με το τακτικό πρωτόκολλο. Καθώς οι δυο συλληφθέντες κρατήθηκαν με την απειλή όπλου από το προσωπικό ασφαλείας του Βατικανού, ο Bergoglio απελευθερώθηκε και έσπευσε προς ένα όχημα που περίμενε.

Αν και το ένταλμα σύλληψής του ICLCJ αναγνωρίστηκε από τις αρχές της INTERPOL, καθώς και τις δικαστικές και αστυνομικές υπηρεσίες στην Ισπανία, την Αμερική, τη Ρωσία και τη Σερβία, τέσσερα μέλη της ομάδας κρατήθηκαν και είναι ακόμη υπό κράτηση από την αστυνομία της Γενεύης. Επί του παρόντος, υπήρχαν έντονες ανησυχίες για τον κίνδυνο για τη ζωή των μελών της ομάδας λόγω του γεγονότος ότι το προσωπικό του Βατικανού που κτύπησε τους συνεργάτες τους έγινε μέρος της ανάκρισης τους από την αστυνομία της Γενεύης.

"Ο Bergoglio είχε επιβεβαιωθεί ότι σκόπευε να συμμετάσχει σε θυσία παιδιού και ως εκ τούτου η παρέμβασή μας θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία όσον αφορά τη διακοπή του τελετουργικού" δήλωσε ένας πληροφοριοδότης σχετικά με την αντιπαράθεση που έλαβε χώρα στην Καθολική Βασιλική Notre Dame on Rue κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Συμβουλίου των συνεδριάσεων των Εκκλησιών. "Είναι η ίδια βασιλική όπου παιδιά εξαφανίστηκαν το 2014 και υποδείχθηκε η τελετουργική δολοφονία."

Πίσω στις 18 Ιουλίου 2014 ο Bergoglio καταδικάστηκε από το ICLCJ Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συνεργασία με μια εγκληματική συνομωσία που περιελάμβανε την εμπορία και το θάνατο παιδιών. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας δίκης, πάνω από 68 αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ενώπιον έξι διεθνών δικαστών και 36 μελών της κριτικής επιτροπής ότι το Βατικανό είχε καταβάλει πολλά δολάρια για την τακτική διοχέτευση παιδιών, μέσω δακτυλίου παιδόφιλων, στον Σατανά, που λατρεύεται από ηγέτες εκκλησιών, επιχειρηματίες, πολιτικούς και άλλες ελίτ σε ολόκληρο τον κόσμο μέλη των ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών.

Δύο έφηβες δήλωσαν στο Δικαστήριο ότι ο Πάπας Φραγκίσκος τις βίασε ενώ συμμετείχε σε παιδικές θυσίες κατά τη διάρκεια της Άνοιξης του 2009 και του 2010 σε αγροτικές περιοχές της Ολλανδίας και του Βελγίου. Ένας άλλος δήλωσε ότι ήταν παρών κατά τη διάρκεια συναντήσεων με τον τότε ιερέα της Αργεντινής επίσκοπο Francis και τη στρατιωτική Χούντα κατά τη διάρκεια του βρώμικου πολέμου της Αργεντινής το 1970. Προφανώς, ο Francis βοήθησε στην διακίνηση 30.000 παιδιών που πάρθηκαν από τους απελπισμένους πολιτικούς κρατούμενους, και δόθηκαν στο δίκτυο παιδόφιλων του Βατικανού, πολλά από τα οποία θεωρούνται θαμμένα σε έναν καθολικό μαζικό τάφο στην Ισπανία – το δε Βατικανό έχει αρνηθεί συνεχείς αιτήσεις ανασκαφής.

Το Βατικανό έχει επίσης αρνηθεί αιτήματα για ανασκαφή περισσότερων από 35 παιδικών μαζικών τάφων που θεωρούνται γεμάτοι με τα ακρωτηριασμένα σώματα τουλάχιστον 50.000 παιδιών που εξαφανίστηκαν από πάνω από 80 καθολικά νοσοκομεία και μητροπολιτικά σχολεία σε ολόκληρο τον Καναδά.

Από τα αρχεία
του ICLCJ: "Ο Jorge Mario Bergoglio ως υπεύθυνος επικεφαλής αξιωματούχος της Εταιρείας του Βατικανό και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχει καταδικαστεί δεόντως σε δικαστήριο κοινής δικαιοσύνης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συμμετοχή σε ποινική συνωμοσία, (ICLCJ Case Docket αρ. 06182014-001, στο θέμα των ανθρώπων κατά του Bergoglio, Pachon, Welby et al, 18 Ιουλίου 2014). "

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από το Τμήμα Ποινικής Δικονομίας του Δικαστηρίου ICLCJ στις Βρυξέλλες την Τριακοστή Ημέρα του Μαΐου 2018 C. Redvers, LL.B., Γραμματέας του Δικαστηρίου. 
itccsoffice@gmail.com,


www.itccs.org: http://itccs.org/the-international-common-law-court-of-justice-case-no-1-genocide-in-canada/


Πηγή:         
http://beforeitsnews.com/celebrities/2018/06/pope-francis-avoids-arrest-as-child-sacrifice-cancelled-2475412.html

Μτφρ: Γ. Βουδούρης 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger