Μετά τη δημοσίευση του βίντεο που δείχνει τον Πρόεδρο της Κομισιόν να δυσκολεύεται να περπατήσει και να χάνει την ισορροπία του στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τις αιτίες ήταν ιδιαίτερα έντονο.

«Υπέφερε από μία ιδιαιτέρως επώδυνη επίθεση ισχιαλγίας σε συνδυασμό με κράμπες. Ο Πρόεδρος, ο ίδιος δημόσια έχει πει ότι αυτή η ισχιαλγία επηρεάζει την ικανότητά του να περπατάει. Αυτή ήταν δυστυχώς η περίπτωση την Τετάρτη το βράδυ. Ο Πρόεδρος θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως τους Πρωθυπουργούς Μαρκ Ρούτε και Αντόνιο Κόστα που τον βοήθησαν σε αυτή την επώδυνη στιγμή» δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ωστόσο οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πρόεδρο Γιούνκερ να χάνει την ισορροπία του λόγω...μεθυσιού.

«Ήταν μεθυσμένος ο Πρόεδρος εκείνη τη στιγμή ή όχι;» ρώτησε μία Γερμανίδα δημοσιογράφος και ο Μαργαρίτης Σχοινάς δεν το άφησε αναπάντητο.

«Νομίζω ότι είναι περισσότερο από κακόγουστο που ένα κομμάτι του Τύπου προσπαθεί να δημιουργήσει προσβλητικούς τίτλους εκμεταλλευόμενο τον πόνο του Προέδρου Γιούνκερ» απάντησε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Οι ίδιοι οι Πρωθυπουργοί της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας αντίστοιχα, επιβεβαίωσαν χθες ότι η αστάθεια του Προέδρου της Κομισιόν προερχόταν από αυτό το πρόβλημα υγείας.


πηγή: gr.euronews.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger