Την επιβολή αντιποίνων στην κυβέρνηση Τσίπρα μετά την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών, προανήγειλλε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μόσχα στην ανακοίνωση της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών διαχώρισε εντελώς τον ελληνικό λαό από την κυβέρνηση Τσίπρα!

«Αυτό που έχουμε αντιληφθεί είναι ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Ρώσους εταίρους του και όχι να υποφέρει από βρώμικες προβοκάτσιες, όπως αυτές που δυστυχώς η Αθήνα έχει συρθεί τελευταία», είπε η Ρωσίδα εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των εκπροσώπων Τύπου, μεταξύ αυτών και των Ελλήνων ανταποκριτών στη Μόσχα.

«Δυστυχώς όμως έχουμε να κάνουμε με πολιτική. Τέτοιες ενέργειες δε μένουν χωρίς επιπτώσεις, δεν εξαφανίζονται απλά χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Και φυσικά όλες αυτές οι ενέργειες ρίχνουν σκοτάδι στις διμερείς μας σχέσεις με την Ελλάδα, χωρίς να προσθέτουν κανένα εποικοδομητικό στοιχείο», συμπλήρωσε η Zakharova.

Είναι η πρώτη φορά που η Μόσχα διαχωρίζει τον ελληνικό λαό από τις πράξεις της κυβέρνησης... Και ουσιαστικά λέει στους Ελληνες πολίτες ότι «Θα υποφέρετε λόγω της κυβέρνησής σας».



πηγή:  pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger