Εγώ τώρα θα αποκαλυφθώ και θα επαναστατήσω! 
Άνθρωποι της γης, θα πάμε να καταλάβουμε τη γη.
Και χρησιμοποιώντας τη δύναμη των επιστημών, και το μυστικό της ενότητας
εμείς θα καταργήσουμε τους κανόνες των εθνών και των θρησκειών.


(Απόσπασμα από το ποίημα του Ναζίμ Χικμέτ «Tο έπος του γιου του Καδή της Σιμάβνα Σεϊχη Μπεντρεντίν»)




Το Ισλάμ είναι μια καθαρά αποκρυφιστική θρησκεία καλυμμένη από ένα πέπλο παραδόσεων και εθιμοτυπικών που κατά κάποιο τρόπο ομοιάζει με εκείνων της Παλαιάς Διαθήκης :


Το κουρμπάν Μπαιράμ είναι διαφορετικό από το Ραμαζάν Μπαϊράμ, αλλά το ίδιο σημαντικό. Ονομάστηκε έτσι γιατί ένας προφήτης του Αλλάχ, πήρε κάποτε το μικρό παιδί του και πήγε σ' ένα μέρος για να το θυσιάσει. Τότε ο Αλλάχ έστειλε ένα πρόβατο για να σφαγιαστεί στη θέση του παιδιού. (Η ιστορία αυτή θυμίζει τη θυσία του Αβραάμ). Η μέρα αυτή ονομάστηκε Κουρμπάν (πρόβατο) Μπαϊράμ. Το Κουρμπάν Μπαϊράμ, γιορτάζεται μια φορά το χρόνο και διαρκεί πέντε μέρες και δεν προβλέπεται καθόλου νηστεία. Την πρώτη μέρα, σηκώνονται πολύ νωρίς οι μουσουλμάνοι και πηγαίνουν στο τζαμί για να προσκυνήσουν. Ύστερα γυρίζουν στα σπίτια τους και ετοιμάζουν τα μαχαίρια τους ή ό,τι άλλο χρειάζεται για τη σφαγή του προβάτου. Η σφαγή αυτή πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις μέρες, μετά απαγορεύεται. Τις υπόλοιπες ημέρες κάνουν επισκέψεις σε σπίτια των συγγενών ή φίλων. Κανείς δεν εργάζεται.

Στο Κουρμπάν Μπαϊράμ, όπως κάθε Μπαϊράμι, γίνονται επισκέψεις στους τάφους των νεκρών συγγενικών προσώπων όπου διαβάζουν προσευχές από το κοράνι. Την πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού, τις πρωινές ώρες, γίνονται στα τζαμιά το "Μπαϊράμ ναμαζί" (προσευχή του Μπαϊραμιού) και στη συνέχεια εφαρμόζοντας την εντολή του Αλλάχ και την πράξη του προφήτη Ιμπραχήμ, σφάζουν το θυσιασμένο Κουρμπάν (ένα πρόβατο). 

Με τον τρόπο αυτό οι Μουσουλμάνοι θέλουν να συνεχιστεί η αγάπη και η αδελφοσύνη μεταξύ τους. Αυτό αφορά τον μεταξύ Μουσουλμάνων σεβασμό. Γιατί ως γνωστόν δεν νιώθουν καμία αγάπη και σεβασμό προς τους χριστιανούς που τους θεωρούν άπιστους.


Βέβαια πίσω από αυτά όλα υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ θρησκειών, αλλά κι ένας αμιγώς μυστικιστικός ιστός, που φθάνει μέχρι τους σουφιστές, τους δερβίσηδες και τους  Μπεκτασήδες. 

Ανοίγοντας μια μικρή παρένθεση ας αναφέρουμε ότι:

Η σέκτα των Μπεκτασήδων (Bektaşi) δερβίσηδων ανήκει στο Σούφι Ισλάμ και αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι μπεκτασήδες παντρεύουν στοιχεία της Ορθόδοξης χριστιανικής πίστης με το Σιϊτισμό αλλά και το ορθόδοξο Ισλάμ (Σουνιτισμός). Μαζί με τους Μεβλεβί και τους Νακσμπαντί θεωρούνται ως οι πλέον γνωστές κατευθύνσεις του σουφισμού την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κατά την επικράτηση της τελευταίας στα Βαλκάνια και την Ανατολία. Ενώ οι Μεβλεβί και Νακσμπαντί είχαν περισσότερη επιρροή σε αστικές τάξεις τεχνιτών, εμπόρων και ευγενών, οι Μπεκτασί είχαν περισσότερη απήχηση στα φτωχά κοινωνικά στρώματα χωριών και κοινοτήτων της Αυτοκρατορίας τα οποία αποτελούνταν από αγρότες και κτηνοτρόφους. Ενώ στη σύγχρονη εποχή  μερικοί μουσουλμάνοι θεωρούν τους Σούφι απλά εκκεντρικούς, φονταμενταλιστές ή και εξτρεμιστές, τους αντιμετωπίζουν ως απειλή και θεωρούν τους υποστηρικτές του ως αιρετικούς ή αποστάτες. Οι επιθέσεις που έχουν καταγραφεί εναντίον τους είναι πολλές και αιματηρές. Το Ισλαμικό Κράτος στοχεύει τους Σούφι επειδή πιστεύει ότι μόνο μια φονταμενταλιστική μορφή του σουνιτικού Ισλάμ είναι έγκυρη.  Μερικοί φονταμενταλιστές βλέπουν τη λατρεία για τους αγίους, που είναι κοινή στο σιιτικό Ισλάμ, ως μορφή ειδωλολατρισμού, διότι κατά την άποψή τους δείχνει αφοσίωση σε κάτι άλλο από τη λατρεία ενός μοναδικού Θεού. Μερικοί θεωρούν τους Σούφι αποστάτες, επειδή οι άγιοι δεν ήταν μέρος της αρχικής πρακτικής του Ισλάμ κατά την περίοδο του Προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος πέθανε το 632.   «Οι αντίπαλοι του Σουφισμού βλέπουν τα ιερά και αυτούς τους ζωντανούς αγίους ως είδωλα», εξήγησε ο Knysh. «Η ύπαρξή τους και η λατρεία τους παραβιάζουν την κύρια αρχή του Ισλάμ, που είναι η μοναδικότητα του Θεού και η μοναδικότητα του αντικειμένου της λατρείας».  

Ωστόσο, τα τρομοκρατικά δίκτυα όπως η Αλ Κάιντα και το Ισλαμικό Κράτος είναι διχασμένοι για το εάν η δολοφονία των Σούφι είναι δικαιολογημένη. 

Τώρα επανερχόμαστε στο κουρμπάν που είναι μια καθαρά αποκρυφιστική τελετουργία, όπως την ανακαλύπτουμε στο Καζακστάν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

Όταν το Ισλάμ έφτασε στο Καζακστάν, ο σουφισμός συνδυάστηκε με τις ανιμιστικές δοξασίες των τοπικών νομαδικών πολιτισμών και τις παραδόσεις των σαμάνων που προϋπήρχαν. Οι baksy, παραδοσιακοί θεραπευτές και μάντεις, προσηλυτίστηκαν και συνέχισαν τις πρακτικές τους ως σουφιστές δερβίσηδες, ενώ ορκίστηκαν να ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και λιτότητας, προκειμένου να καθοδηγήσουν τους άλλους στα ασκητικά μονοπάτια προς το Θεό.

Εκεί στις παρυφές του μικρού χωριού Ungurtas, κοντά στα σύνορα με το Κιργιστάν, βρίσκεται μια γυναίκα η Bifatima Dualetova.

Η Bifatima είναι γνωστή στην γύρω περιοχή γιατί συχνά εκτελεί κουρμπάν, ένα ισλαμικό τελετουργικό θυσίας κατά το οποίο σφαγιάζει πρόβατα πάνω από τους πιστούς της, για να τους ελευθερώσει υποτίθεται από τα κακά πνεύματα δίνοντας στον Θεό για αντάλλαγμα την ψυχή ενός ζώου. Ο πιστός πρέπει να φέρει δύο πρόβατα, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Έπειτα σέρνεται και χώνεται κάτω από το ζώο ενώ η Bifatima κάνει το κουρμπάν σφάζοντας το αρσενικό πρόβατο. 




Τέλος, ο άνθρωπος μπαίνει σε ένα παγωμένο ρυάκι όπου η Bifatima ξεπλένει τις αμαρτίες του. Είναι μια διαδικασία, εξηγεί, που παραλληλίζεται με την γέννηση: περνάς από ένα κανάλι γέννησης, καλύπτεσαι με αίμα και καθαρίζεσαι μετά με νερό.




Στην Ελλάδα βέβαια όλα αυτά γίνονται συγκαλυμμένα από διάφορες ισλαμικές ΣΕΚΤΕΣ , ενώ ισχύει εδώ ο νόμος της σιωπής...

Την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 άρχισε η εορτής του ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ και, φυσικά αμέσως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε μέσω twitter τις ευχές του στους Έλληνες μουσουλμάνους και όλους τους μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Ελλάδα: 





Επίσης ευχές έστειλε κι ο Μητροπολίτης Παντελεήμονος

«Ευχές σε όλους τους Μουσουλμάνους συντοπίτες μας για υγεία και προκοπή επ’ αγαθώ της ειρηνικής συμβιώσεως και της ευημερίας της Θράκης».


Η Θράκη είναι το μήλον της έριδος για την Άγκυρα και τον Ερντογάν, που χρησιμοποίησε το Ισλαμικό δόγμα με τα διάφορα παρακλάδια του σαν Δούρειο Ίππο κατά της Θράκης μας.


Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι διάφοροι μουφτήδες ασκούν μαύρη μαγεία και είναι φυσικό μιας και το Ισλάμ προέρχεται από τους μάγους της Περσικής αυτοκρατορίας. 


Γι' αυτό η τουρκική σημαία με τα σύμβολά της δηλώνει στην ουσία  τους οπαδούς της Σελήνης, της μαύρης μαγείας, που παραπέμπει στο σύμβολο του "ουροφάγου όφι". 

Όλοι αυτοί συνδέονται με την Μάγια-Παν, το αρχαίο κέντρο μαγείας του Γιουκατάν.


Βέβαια, ο Πεντάκτινος αστήρ χαρακτηρίζεται ως σατανικό σύμβολο και έχει σχέση με την μαύρη μαγεία. Γιατί αν το σύμβολο αυτό κάτω ορισμένες συνθήκες ενεργοποιηθεί, τότε γίνεται ο πλέον διαδεδομένος τύπος πύλης μεταξύ των κόσμων. 

Στην Τουρκική σημαία βλέπουμε πέρα του Πεντάκτινου αστεριού ή της Πεντάλφας, έχουμε και την ημισέληνο, δηλαδή σχηματικά ένα ημικύκλιο. Έτσι ένας μαύρος μάγος με τα σύμβολα της εν λόγω σημαίας, δηλαδή με τον συνδυασμό της σχηματικής αναπαράστασης της Πεντάλφας και της ημισελήνου και, με την αποκρυφιστική χρήση της, αποκτά τον έλεγχο επί του προσκαλούμενου δαίμονα. Η ημισέληνος δηλώνει προστασία προκειμένου να ελέγχει καλύτερα την προσκαλούμενη οντότητα.
(ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)



Στην εικόνα πάνω βλέπουμε τον σατανικό χαιρετισμό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την άφιξη του στην Κομοτηνή.

Η χειρονομία του Ερντογάν στην Κομοτηνή έχει την εξής ιστορία :

 Η Μουσουλμανική Αδελφότητα χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη χειρονομία και ήταν αυτή που βρέθηκε στην πλατεία του Καϊρού, Ραμπάα Αλ Ανταουγί διαμαρτυρόμενη για την ανατροπή του Μόρσι, όπου, μάλιστα, πολλοί διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους και πολλοί φυλακίστηκαν. Έκτοτε ο Ερντογάν την κάνει πολύ και σε πολλά κράτη, ειδικά μετά την επιβίωση του στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016.
Επίσης την χρησιμοποιούν ηγετικά στελέχη της Αδελφότητας σε Συρία, Σουδάν, Εμιράτα, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν και ειδικά στο Κατάρ.

Ο χαιρετισμός αυτός ή το σήμα πιο ορθά, ονομάζεται «ραμπιά», που στα αραβικά σημαίνει τέταρτο (-η).


Τον ίδιο χαιρετισμό έχουν υιοθετήσει πολλές ισλαμιστικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι "Γκρίζοι Λύκοι":




Ο Αρχηγός των Γκρίζων Λύκων κάτω σ' έναν άλλο σατανικό χαιρετισμό:






Ο σκληρός φονταμενταλιστής ιεροκήρυκας Krekar, που εδρεύει στη Νορβηγία, δίνει το ίδιο σήμα, στο περιφερειακό δικαστήριο του Όσλο:




Ο εικονιζόμενος εξτρεμιστής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Τόσο ο ΟΗΕ όσο και οι ΗΠΑ θεωρούν ότι ο ίδιος και η οργάνωσή του σχετίζονται με την "τρομοκρατία". 






Σ’ ένα δημοφιλές κείμενο που εκδόθηκε από το αβαείο του Saint-Denis και που έγινε γνωστό ως Les Grandes Chroniques de France αναφέρονται έντεκα από τις κατηγόριες εναντίον των Ναϊτων, με αξιοσημείωτες μάλιστα προσθήκες στις αρχικές. Σε μια από αυτές, το περίφημο κορδόνι που φορούσαν συνήθως σαν ζώνη παρουσιάζεται ως απόδειξη που επιβεβαιώνει τη συνεργασία των Ναϊτων με τους Μωαμεθανούς, ενώ το 17ο άρθρο των μυστικών κανόνων συνεπικουρεί περαιτέρω. Οι κατηγορίες προσθέτουν λοιπόν ότι η λέξη Μπαφομέτ ήταν μια ονομασία του Μωάμεθ, καθώς το ότι, σύμφωνα με τους μυστικούς κανόνες του Τάγματος,  Η τρίτη προσευχή είναι του Μπαφομέτ, αυτή που χρησιμοποιείτε στην αρχή του Κορανίου και που είναι γνωστή…
Δεν αποκλείεται, λοιπόν, οι Ναϊτες να αναφέρονταν στον Μωάμεθ με τρόπο, ώστε να μη γίνεται αντιληπτό από τους αμύητους το απόκρυφο νόημα των πεποιθήσεών τους, γι’ αυτό και τον ονόμαζαν << Μπαφομέτ>> χρησιμοποιώντας τη διάλεκτο του τόπου που έθρεψε τους Καθαρούς, που έδωσε Μεγάλους Μαγίστρους και τον Roncelin du Fos. Λέξεις διαλέκτων που οι Ναίτες έμαθαν στα ταξίδια τους υιοθετήθηκαν και μετατράπηκαν σε κωδικές ή ιερές λέξεις. Αρκετοί αδελφοί ομολόγησαν απολογούμενοι ότι το επίμαχο είδωλο, ο <<Μπαφομέτ>>, ονομαζόταν και <<Yalla>>, λέξη που δεν κρύβει την αραβική προέλευση της και μπορεί κάλλιστα να είναι παραφθορά της φράσης <<Yah Allah>>, <<Δοξασμένος ο Θεός>>, η φράση που σύμφωνα με το <<Regle des Freres Consoles>> αναφωνούσαν οι αδελφοί που είχαν λάβει το Consolamentum.... 


 Συνεχίζεται...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger