Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία-ντοκουμέντο, στην οποία είναι καταγεγραμμένη η ώρα, οπότε έφτασε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο η πρώτη σορός από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.
«Διαθέτουμε φωτογραφία ντοκουμέντο για την ώρα που έφθασε ο πρώτος νεκρός από την πύρινη λαίλαπα στο Νοσοκομείο Σισμανόλγειο την οποία θα καταθέσουμε στον Εισαγγελέα  που διερευνά την υπόθεση εάν κληθούμε. Ώρα 23:03», αναφέρει στην περιγραφή της ανακοίνωσής της η ΠΟΕΔΗΝ.

«Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου που δεν θυμάται την ώρα που έφθασε ο πρώτος νεκρός αγνώστων στοιχείων στο Νοσοκομείο από τις φωτιές, αν και μεσολάβησαν μόνο λίγες ημέρες από την τραγωδία που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο. Ανακοινώνουμε ότι διαθέτουμε φωτογραφία με τον πρώτο νεκρό που μεταφέρθηκε και βρισκόταν εκείνη την τραγική νύκτα σε θάλαμο των ΤΕΠ του Σισμανογλείου Νοσοκομείου», σημειώνει.

Και συνεχίζει: «Η ΩΡΑ της φωτογραφίας είναι 23:03. Την φωτογραφία θα την καταθέσουμε στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση εφόσον μας καλέσει».

Στη συνέχεια η ΠΟΕΔΗΝ καταφέρεται κατά του επικεφαλής της υγειονομικής περίθαλψης των τραυματιών του νοσοκομείου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θυμάται την ώρα που διεκομίσθη ο πρώτος νεκρός.

«Και όμως ο επικεφαλής του Νοσοκομείου αιχμής της υγειονομικής περίθαλψης των τραυματιών της πύρινης λαίλαπας στην Ανατολική Αττική δεν θυμάται για την ώρα που διεκομίσθη ο πρώτος νεκρός στο Νοσοκομείο. Λέει μάλιστα ότι διεκομίσθη 12 η ώρα τα μεσάνυκτα. Την ώρα της καταγραφής και όχι την ώρα της παράδοσης από το ΕΚΑΒ.

Ο Διοικητής έφθασε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου μετά την μεταφορά του πρώτου νεκρού και πολύ πριν ξεκινήσει το κυβερνητικό σόου στο συντονιστικό. Μάλιστα έλεγε ότι συνεχώς επικοινωνούσε με το Υπουργείο Υγείας.

Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διαθέτουν Βιβλίο καταγραφής συμβάντων (σας κοινοποιούμε δείγμα) το οποίο είναι τριπλότυπο. 
Στο βιβλίο συμπληρώνεται η ώρα παραλαβής του διακομιζόμενου νεκρού ή ασθενή, τα στοιχεία του ασθενούς (εν προκειμένω αγνώστων στοιχείων) ιατρική εκτίμηση και ζωτικά σημεία (εν προκειμένω απανθρακωμένος άνδρας άσφυγμος κ.α.).

Το τριπλότυπο έντυπο υπογράφεται από γιατρό των ΤΕΠ του Νοσοκομείου και τον διασώστη του ΕΚΑΒ. Ένα αντίγραφο (λευκό) μένει στο Νοσοκομείο και τα άλλα δύο επιστρέφουν στο αρχείο του ΕΚΑΒ προς χρήση δικαστική ή των ενδιαφερόμενων κατόπιν αίτησης.

Ως εκ τούτω το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Νοσοκομείο έχει στη διάθεσή του το λευκό έντυπο από το βιβλίο καταγραφής συμβάντων του ΕΚΑΒ που αναγράφει την ώρα παραλαβής του πρώτου νεκρού άνδρα αγνώστων στοιχείων το οποίο υπογράφει γιατρός των ΤΕΠ. Τα δύο άλλα έντυπα βρίσκονται στο αρχείο του ΕΚΑΒ. Ο Διοικητής λοιπόν του Νοσοκομείου να δώσει στη δημοσιότητα τα έντυπα παραλαβής από το ΕΚΑΒ όλων των νεκρών που παρέλαβε το Νοσοκομείο (σύνολο 4) και ειδικά του πρώτου (άνδρα). Όχι να κάνει μαγειρέματα με την ώρα διακομιδής του δεύτερου νεκρού στο Νοσοκομείο που είναι γυναίκα.

Παραπλανούν δίνοντας στην δημοσιότητα την ώρα της καταγραφής από το Νοσοκομείο του πρώτου νεκρού και παραλείπουν την ώρα της παραλαβής από το ΕΚΑΒ. Θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό και την δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενοι όλων των εφημερευόντων Νοσοκομείων όπως και του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ, του ΕΚΑΒ εκείνη τη νύκτα έδωσαν την ψυχή τους για την περίθαλψη των θυμάτων της φωτιάς. Ας μην τους ανακατεύει ο Διοικητής του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ για να καλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες. Να πάψει ο Διοικητής να συκοφαντεί τους εργαζόμενους, εμπλέκοντάς τους σε μια τραγική υπόθεση που δεν έχουν καμία συμμετοχή».πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger