ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ YAS/ΣΕΑ, ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΑΠΩΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ , ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ASEAN/ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ, ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΜΕΡΗ ΘΕΜΑΤΑ.

2)ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΥΑΤ ΟΚΤΑΥ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΤ ΓΚΙΟΥΛ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΠΕΡΑΤ ΑΛΜΠΑΙΡΑΚ(ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ), ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΙΓΙΑ ΣΕΛΤΣΟΥΚ, ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ, ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΥΜΙΤ ΝΤΟΥΝΤΑΡ, ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΝΤΝΑΝ ΟΖΜΠΑΛ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΕΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΧΑΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΓΙΟΥΖ.

3)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΔΩΣΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ-ΑΦΡΙΚΗ-ΑΣΙΑ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΚΤΙΚΗΣ-ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ..ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 90 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

4)ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ.

5)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ "ΠΟΡΘΗΤΗΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ , ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

6)Ο ΑΚΑΡ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΟΚΙΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ 39Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ(ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ).ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ. Ο ΑΚΑΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ "ΑΙΧΜΕΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΚΙΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΟΤΕΛ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ.

7)ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΣΤΟΡΑ ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΠΡΑΝΣΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ , ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΙΛΟΥ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΛ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΜΙΝΙ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΝΙΡΟΓΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ F35 , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΜΠΕΟ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΙΛΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!".

8)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ/ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΕΝΩ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ.....ΚΑΙ ΓΙΑ "ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΚΙΟΥΡΕΛ, ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ/ΜΕΤΑΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΑΠΟ 3 ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΤΤΑΛΕΙΑ(ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ...)'ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

9)ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ 9 ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΤΙΝ ΤΕΜΕΛ. ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ "Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ " ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 8 ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ. ΕΠΙΣΗΣ 41 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ-ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ , ΕΝΩ 12 ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ (ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ). ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 244 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΛΑΔΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ.

10)ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΗΡΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΚΑΡ-ΓΚΙΟΥΡΕΛ-ΝΤΟΥΜΤΑΡ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ!!!"

 ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ "ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ".....ΤΑ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΠΛΑΜΠΛΑΔΟΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΠΟΛΛΑ...ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

Athanasios Drougos

Δημοσίευση σχολίου

Blogger