Γράφει η Τελευταία Πυθία


Προσοχή όσα ακολουθούν απευθύνονται σε άτομα που ψάχνονται πέρα από τα όρια της δήθεν ενημέρωσης και με μάτια άκρως Ελληνικά:

Οι συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις  όταν έχουμε πάνω από δυο για το ίδιο ζήτημα!

Η βάση της Νέας Μάκρης ήταν αμιγώς αμερικανική. Η γειτονική υπόγεια ναυτική βάση τηλεπικοινωνιών, στις νοτιοδυτικές υπώρειες της Πεντέλης, ανήκε μεν στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, υπαγόταν όμως στο ΝΑΤΟ. Η έκταση της βάσης αυτής είχε απαλλοτριωθεί το 1958, με επίσημη δικαιολογία τότε την εγκατάσταση του «Β΄ Παραρτήματος Αποθήκης Εθνικών Κειμηλίων Αθηνών» (να και μία ακόμα ενδιαφέρουσα σύμπτωση: ήταν ακριβώς την ίδια εκείνη χρονιά που, όπως είδαμε, το USN ξεκινούσε την όλη έρευνα γύρω από το πρόγραμμα ELF). Αντί γι' αυτό, λίγο αργότερα στο χώρο κατασκευάστηκε η υπόγεια ναυτική βάση τηλεπικοινωνιών, η οποία και επισήμως λειτουργούσε σε συνεργασία με την αμερικανική ναυτική βάση τηλεπικοινωνιών στη Νέα Μάκρη. Το 1983, μάλιστα, με το προεδρικό διάταγμα 456/83, η συγκεκριμένη βάση χαρακτηρίστηκε «Ναυτικό Οχυρό», η δε γύρω περιοχή των Άνω Βριλησσίων, «Επιτηρούμενη Ζώνη» (http://www.iospress.gr/mikro2001/mikro20011229.htm).


Είναι τελικά αξιοπρόσεκτο το πόσες στρατιωτικές εγκαταστάσεις επί ή παρά την Πεντέλη είχαν επιφορτιστεί με τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητες. Η βάση της Νέας Μάκρης, που απείχε περί τα 8,5 χιλιόμετρα από την κορυφή του βουνού, ήταν μία μεγάλη βάση τηλεπικοινωνιών του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (NAVCOMMSTA), υπόγεια κατά το μεγαλύτερο της μέρος. Ως τέτοια αναφερόταν, εξάλλου, και επισήμως (Naval Communication Station Greece at Nea Makri). Η κατασκευή της είχε ξεκινήσει το 1953, ενώ η βάση ανέστειλε οριστικά τη λειτουργία της τον Αύγουστο του 1990. Δύο ημέρες πριν την οριστική υποστολή της αμερικανικής σημαίας από τη βάση στις 17 Αυγούστου 1990, το ακόλουθο μήνυμα είχε αναγνωστεί στο προσωπικό της (http://www.gulflink.osd.mil/declassdocs/navy/19961210/120396_oct96_decls3_0003.html): 

«...Η βάση της Νέας Μάκρης έτρεξε έναν εντυπωσιακό "Μαραθώνιο", προσφέροντας τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη άμεση, ασφαλή και αξιόπιστη, προς τον έκτο στόλο, τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο και τις αμερικανικές δυνάμεις στη νοτιοανατολική Ασία. Ανταποκριθήκατε με επιτυχία σε κάθε καινούρια πρόκληση... ...Οι τεχνολογικές εξελίξεις που επήλθαν με την πάροδο των ετών μάς επέτρεψαν να μετασταθμεύσουμε τη δραστηριότητα μας αλλού, χωρίς απώλεια στην επιχειρησιακή ικανότητα...».


Υπάρχουν, πάντως, και αρκετές ενδιαφέρουσες συμπτώσεις στο όλο θέμα:


Το 2002, στην περιοχή "Μπρεξίζα" της Νέας Μάκρης, την ίδια ακριβώς περιοχή όπου βρισκόταν εγκατεστημένη και η πρώην αμερικανική βάση, η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως ένα από τα μεγαλύτερα Ιερά αιγυπτιακών θεοτήτων που έχουν βρεθεί στην Ελλάδα, έκτασης τεσσάρων περίπου στρεμμάτων, αφιερωμένο στη θεά Ίσιδα. 




Το «Ιερό των Αιγυπτίων Θεών Μπρεξίζας», όπως αποκαλείται, χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή, και συγκεκριμένα από τον 2ο μ.Χ. αιώνα. Ανάμεσα σε άλλα ευρήματα, βρέθηκαν και δύο καλοδιατηρημένα αγάλματα της Ίσιδας (σχετικά με το Ιερό: http://odysseus.culture.gr/h/3/gh351.jsp?obj_id=19842

Θέλετε και μια περίεργη σύμπτωση; 

Ο υιός της Ίσιδας, σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, ήταν ο θεός Ώρος, σύμβολο του οποίου ήταν το πασίγνωστο αιγυπτιακό σύμβολο «Μάτι στον Ουρανό»




Πω, πω σύμπτωση κι αυτή...!!

Θέλετε μια ακόμη πιο χαριτωμένη σύμπτωση; 

Λοιπόν, λίγο νοτιότερα και σε απόσταση τριών μόλις χιλιομέτρων από τη Νέα Μάκρη, στη γενική περιοχή της οποίας σύμφωνα με το συγγραφέα του αποσπάσματος εκδηλώνεται το «Μαγνητικό Μάτι» (κατά λέξη) του διαύλου, βρίσκεται η περιοχή που ονομάζεται "Μάτι" Αττικής.



Η γνωστή δημοσιογράφος Καλλιόπη Σουφλή, που ξέρει άριστα την περιοχή και κάνοντας ρεπορτάζ ετών για τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σε σχέση με την  ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ,  αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο της σχετικά: 

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ;;; ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ... ΜΑΤΙ;;;


Απ'όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι τίποτε απ'ότι συμβαίνει στον κόσμο δεν είναι τυχαίο.
Οι ισχυροί του πλανήτη μας,οι οποίοι καθοδηγούνται δυστυχώς από σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες ρυθμίζουν την τύχη μας εδώ και 13.500 χρόνια,γνωρίζουν τα πάντα.
Έτσι λοιπόν επιλέχθηκε η περιοχή του Μαραθώνα για την εγκατάσταση βάσεων.
Δεν τους την επιλέξαμε εμείς ,αυτοί γνώριζαν και την επέλεξαν για να συνεχίσουν τα περίεργα,για μας βέβαια τους απλούς ανθρώπους,πειράματα τους. 
Τα ταξίδια στον χωροχρόνο,είναι λίγο δύσκολο να τα καταλάβει ο απλός ανθρώπινος νους !!! 



ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;;;

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΒΟΥΤΖΑΣ ΚΑΙ ΜΑΤΙ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΒΟΥΤΖΑΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ;;;

ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΥΣΙΚΗ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;;;

Στο κείμενο που ακολουθεί, συνδέστε τα στοιχεία και... τα συμπεράσματα δικά σας. 


Σε άλλο άρθρο της  η εν λόγω δημοσιογράφος αναφέρει: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ... ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΥΠΑ;;;


Μια Αμερικανική Βάση, που είχε ειδική αποστολή... ΄

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΗ... και ο νοών, νοεί τω..


Αξιοσημείωτο είναι από αυτό το δημοσίευμα το εξής: 


"... Εκατοντάδες τα ρεπορτάζ μου, όταν ακόμα είχα την εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σ' εκείνο τον διαολεμένο τόπο...

Και τον αποκαλώ "διαολεμένο τόπο", γιατί σε κάθε μου παρουσία εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ένοιωθα παράξενα... σαν να έπεφταν πάνω μου "αόρατα μάτια" και να με παρακολουθούσαν...

Κι έκανα ρεπορτάζ εκεί μέσα, όλες τις εποχές του χρόνου... από χειμώνα μέχρι καλοκαίρι... εκατοντάδες ρεπορτάζ...
Και τα πιο πολλά, είχαν σαν θέμα το περιβάλλον....

Κι ένοιωθα πάντα ένα παγωμένο ρυάκι να κυλά στην πλάτη μου...

Ένοιωθα πάντα, σαν να έμπαινα σε μια σκουληκότρυπα... 


ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΥΠΑ, την αποκαλούσα... "


Τώρα θα φταίω εγώ αν ισχυριστώ ότι:

Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΜΥΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...


ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ;


Στην συνέχεια για να πάρουμε την απάντηση, παραθέτουμε ένα  εμπεριστατωμένο άρθρο ενός ιδιαίτερα χαρισματικού ατόμου αναφορικά με τον έλεγχο της συγκεκριμένης περιοχής!

Πρόκειται για τον Στρατηγό Γεώργιο Καρδαμίτση, που στο προσωπικό του ιστολόγιο δημοσίευσε το εξής:

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το άρθρο αυτό αποτελεί συνέχεια του άρθρου "Τα Μυστήρια της Πεντέλης" και για να το καταλάβετε συνιστώ να διαβάσετε πρώτα τα περί Πεντέλης.

Υποψη ότι στο παρόν άρθρο θα αναφερθούν πράγματα τα οποία μπορούν να συμβούν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Αλλά κανείς δεν ξέρει...άλλωστε όπως λέγεται η τεχνολογία 

προηγείται της φαντασίας !!!!!!!
Πχ μέχρι πρίν 25 χρόνια κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα είχαμε τηλέφωνο στην τσέπη μας και πολλές φορές οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι το λέγαμε για αστείο πειράζοντας κάποιον !!!! Εγώ όταν το είδα σε Αμερικανό το 1989 δεν πίστευα στα μάτια μου !!!! 

Όποιοι λοιπόν δεν έχουν ανοιχτό μυαλό, καλόν θα είναι να μην συνεχίσουν την ανάγνωση !!!! "Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει! Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα" !!! 

Διαβάστε την ανάλυση του Στρατηγού, που με κάθε λεπτομέρεια δείχνει ΓΙΑΤΙ τα μεγάλα συμφέροντα  έχουν βάλει στο μάτι την περιοχή από πολύ παλιά και, δυστυχώς τώρα ξανά πλήρωσαν για όλα αυτά αθώες ψυχές:  
https://perseasorion.blogspot.com/2012/02/blog-post.html


Γιατί ξαφνικά άλλαξε η τύχη μας σε τούτες τις γκαστρωμένες μέρες που βιώνουμε το ένα κακό πίσω από το άλλο ;

Και δεν φταίει καμία κλιματική αλλαγή για την ενεργοποίηση των πυρκαγιών, των κεραυνών, των βροχών και των σεισμών, γιατί ότι άλλο κακό πάθουμε θα είναι από τις ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ που δεν ξέρουμε...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Πάτε Καλά ? Παραφιλολογίες πάνω στους νεκρούς? έχετε αποδείξεις ότι είναι χρονοπύλη? αποδείξεις φερτε.
    σιγα μην εχετε τα κοτσια να δημοσιευσετε το σχολιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΤΣΕΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ HAARP ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή