Παραιτήσεις και άλλων κυβερνητικών στελεχών ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνοντας πως η παραίτηση Τόσκα δεν αρκεί και πως έγινε καθυστερημένα και μετά από την πίεση της κοινωνίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τονίζει πως υπάρχουν βαρύτατες πολιτικές και προσωπικές ευθύνες για την τραγωδία στην Αττική, κατηγορώντας την κυβέρνηση για προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης του θέματος.

Χαρακτηρίζει προσβολή στους νεκρούς την απόδοση της τραγωδίας και στο γεγονός ότι υπήρξε αυθαίρετη οικιστική ανάπτυξη της περιοχής, προσθέτοντας πως το 2015 και το 2016 οι τότε υπουργοί κ.κ. Βούτσης και Κουρουμπλής με συγκεκριμένες ενέργειές τους εμπόδισαν την κατεδάφιση των αυθαιρέτων και άρα έχουν ποινικές ευθύνες. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» τονίζει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι «η συζήτηση περί εξόδου από τα μνημόνια κάηκε στο Μάτι», λέγοντας: «Κανένας δεν πιστεύει πλέον τίποτα απ΄ όσα λέει αυτή η κυβέρνηση. Εφόσον μπόρεσαν να πουν ψέματα πάνω από τους νεκρούς, φαντάζεστε τι μας λένε κάθε μέρα για την οικονομία. Άλλωστε η πρόσφατη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δυστυχώς έβαλε τον ελληνικό λαό ενώπιον νέων σκληρών μέτρων, από αυτά που υποτίθεται ότι η κυβέρνηση θα απέφευγε».


πηγή: crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger