Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε, «Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών».

«Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος, προσθέτοντας ότι: «Δεν μου την έχει ζητήσει κανείς, είναι θέμα ηθικής τάξης, δικό μου».

«Δεν βάζω ποτέ καμία κομματική γραμμή πάνω από το καλό της χώρας», εξήγησε στη συνέχεια, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε:

«Όταν παραδόσεις την έδρα σου, είσαι απλώς πολίτης. Έχεις δώσει την έδρα πίσω στο κόμμα που βγήκες και καλά κάνεις. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει να κάνει».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, είπε επίσης, πως τον Ιανουάριο του 2015, στις προγραμματικές του δηλώσεις στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του για το Σκοπιανό και τότε όλη η Κ.Ο των ΑΝΕΛ, τις είχε ψηφίσει.



πηγή: crashonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger