Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις από το προηγούμενο άρθρο: 

Ερχόμαστε τώρα σε ακόμη πιο βαθύτερη ανάλυση αυτού  του μυστικού πολέμου που γίνεται κατά της ανθρωπότητας..








Δολοφονούν την ανθρωπότητα οι τεχνητές συχνότητες για να ελέγξουν τις αστρικές πύλες της γης!



Είμαστε όντα συχνοτήτων και δονήσεων, που μας περιβάλλουν συχνότητες άγνωστες προς την φύση μας 

Πριν δύο δισεκατομμύρια χρόνια όταν άρχισε η ζωή για πρώτη φορά σε αυτόν τον πλανήτη την περιέβαλε μια φυσική συχνότητα . Εξαιτίας της κατάφερε να αναπτυχθεί και αναπόφευκτα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με αυτή και μέσω αυτής.

Τη σημαντική σχέση αυτή, η επιστήμη μόλις τώρα αρχίζει να κατανοεί.

Η έρευνα δείχνει ότι η έκθεση μας σε αυτές είναι απολύτως απαραίτητη για μας. 
Ελέγχουν την ψυχική και σωματική μας υγεία, συγχρονίζουν κιρκαδικούς ρυθμούς μας, βοηθούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βελτιώνουν την αίσθηση της ευεξίας. Πρόκειται για τις συχνότητες Σούμαν (SR) -μια σειρά  εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF) του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της Γης. Η θεμελιώδης είναι στα 7.83 Hz .


Όχι μόνο μας περιβάλλουν αυτές οι φυσικές συχνότητες, αλλά οι οργανισμοί μας είναι γεμάτοι από αυτές. Τα κύτταρά μας επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. 
Ο εγκέφαλός μας εκπέμπει ένα σταθερό ρεύμα των συχνοτήτων και το DNA μας παρέχει οδηγίες, χρησιμοποιώντας κύματα συχνότητας. Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Αυτή η λεπτή ισορροπία έχει χρειαστεί δισεκατομμύρια χρόνια για να τελειοποιηθεί. Αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών η αρμονία έχει διαταραχθεί και μάλιστα δραματικά.
Η ανθρωπότητα βυθίζεται σε έναν ωκεανό τεχνητών συχνοτήτων. Είναι παντού γύρω μας, γεμίζοντας τον αέρα και πνίγοντας τον φυσικό συντονισμό της γης.

Με γυμνό μάτι ο πλανήτης φαίνεται να είναι ίδιος. Αλλά σε κυτταρικό επίπεδο είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει υποστεί η ζωή στη γη, τις επιπτώσεις της οποίας μόλις τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε και να αισθανόμαστε.

Το παρακάτω ντοκυμαντέρ μιλάει και αναλύει όλες τις επιπτώσεις τις κινητής τηλεφωνίας και των wifi, χωρίς να προσθέτει, βέβαια κι εκείνες των έξυπνων μετρητών, αλλά κύρια των οπλικών συστημάτων τύπου HAARP που είναι και το βαρύ πυροβολικό.

Καταγράφει μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν υποφέρει από καρκίνο και την ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία – Η νέα επιδημία -ασθένεια που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα.

Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι επιπτώσεις της η/μ μόλυνσης δεν είναι βλαβερές σε κάθε περίπτωση.

Οι ‘επίσημες’ καθησυχαστικές μελέτες από το MTHR: Mobile Telecommunications and Health Research Programme και οι χλιαρές οδηγίες του ICNIRP μαζί με την ελλειπή πληροφόρηση και καθοδήγηση, ειδικά των νέων, αφήνουν την αλόγιστη χρήση των κινητών σε βάρος του κόσμου, ειδικά του ‘ανεπτυγμένου’.

Όμως οδηγίες κινητών στα ‘ψιλά γράμματα’ προειδοποιούν για τον καρκίνο και μάλιστα συμβουλεύουν και σε ποια απόσταση πρέπει κανείς να κρατάει το κινητό του προκειμένου να μην έχει πρόβλημα. Πόσοι τα ξέρουν όλα αυτά; Σε πόσους αναφέρονται όταν αγοράζουν στο παιδί τους κινητό;



Το νέφος ακτινοβολίας ολόγυρα μας καταστρέφει την ζωτικής σημασίας ορμόνη την μελατονίνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτή μας προστατεύει από τον καρκίνο και είναι πηγή ζωής.Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι ‘καλές’ συχνότητες είναι αυτές που βοηθούν στην πνευματικής μας εξέλιξη, αφού δεν είναι τίποτα λιγότερο από το ίδιο το Θείο. Άρα οποιαδήποτε ανακοπή της αρμονικής μας σύνδεσης με αυτές μας μπλοκάρει όχι μόνο ψυχικά, αλλά και πνευματικά. Το έχουμε ξαναπεί εδώ άλλωστε, η παγκόσμια επιδημία αυτοκτονιών εκεί οφείλεται και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν. Και δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό. Η κρίση, μια ερωτική απογοήτευση κλπ είναι απλά οι αφορμές.

Γνωρίζουμε ότι ο διαλογισμός βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση αυτής της η/μ επίθεσης που δεχόμαστε, τις περισσότερες φορές χωρίς να το επιθυμούμε, αφού τα πάντα είναι ελεύθερα παντού. Μπορεί να διαλέξεις το ενσύρματο wifi στο σπίτι, αλλά το ελεύθερο είναι πλέον της ‘μόδας’, παντού!

Αλλά η καλύτερη ‘προστασία’ είναι η ενημέρωση και η συνειδητοποίηση και η αποφασιστικότητα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να το σταματήσουμε. Είμαστε όντα συχνοτήτων και δονήσεων κι αυτές τώρα που μας περιβάλλουν είναι άγνωστες προς τη φύση μας. Οι εταιρείες έχουν τα δικά τους συμφέροντα -τα οποία διαπλέκονται με κυβερνήσεις και οργανισμούς μέσω των λόμπις- κι αν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή θα πρέπει να γίνει μόνο από μας και για μας!



Αυτό το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους πραγματικούς μηχανισμούς με τους οποίους η τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.
Και το πώς ο κάθε ένας από μας αντιδρά στην μεγαλύτερη αλλαγή του περιβάλλοντος που έχει δει ποτέ αυτός ο πλανήτης:







Ένας αθέατος πόλεμος που ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει, πλην όμως πολλοί καταλαβαίνουν στο νευρικό τους σύστημα.


Από την άλλη το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενεί 10 φορές πιο γρήγορα, ενώ επιταχύνεται ο συντονισμός Schumann της γης.

Μια έκθεση ενός επιστήμονα που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ από το 2014 αναφέρει ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης, που μπορεί να επηρεάσει τον συντονισμό Schumann, εξασθενούσε σιγά σιγά τα τελευταία 2.000 χρόνια και ακόμα περισσότερο τα τελευταία χρόνια:


"..Το μαγνητικό πεδίο της Γης, που προστατεύει τον πλανήτη από τις τεράστιες εκρήξεις της θανάσιμης ηλιακής ακτινοβολίας, έχει εξασθενήσει τους τελευταίους έξι μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από έναν δορυφορικό πίνακα της ευρωπαϊκής διαστημικής υπηρεσίας (ESA) που ονομάζεται Swarm.


Τα πιο ευάλωτα σημεία του μαγνητικού πεδίου που εκτείνεται σε 600.000 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη έχουν ξεσπάσει πάνω από το δυτικό ημισφαίριο ενώ ο τομέας έχει ενισχυθεί σε περιοχές όπως ο νότιος Ινδικός Ωκεανός σύμφωνα με τα μαγνητόμετρα ....

Οι επιστήμονες που διενήργησαν τη μελέτη εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι για ποιο λόγο το μαγνητικό πεδίο αποδυναμώνεται, αλλά ένας πιθανός λόγος είναι ότι οι μαγνητικοί πόλοι της Γης είναι έτοιμοι να αναστραφούν, όπως δήλωσε ο Rune Floberghagen. Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο μαγνητικός βορρά κινείται προς τη Σιβηρία....



Γενικότερα οι δορυφόροι Swarm όχι μόνο συλλέγουν σήματα που προέρχονται από το μαγνητικό πεδίο της Γης, αλλά και από τον πυρήνα, το μανδύα, την κρούστα και τους ωκεανούς. Οι επιστήμονες της ESA ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα που βασίζονται στο μαγνητικό πεδίο, για να τα χρησιμοποιήσουν όπως τα συστήματα πλοήγησης  ενός αεροσκάφους, ακριβέστερα, να βελτιώσουν τις σεισμικές προβλέψεις και να εντοπίσουν περιοχές κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη που είναι πλούσιες σε φυσικούς πόρους. 
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι διακυμάνσεις του μαγνητικού πεδίου θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αναγνώριση της μετατόπισης των ηπειρωτικών πλακών και στην πρόβλεψη των σεισμών.

Αυτά τα πρώτα αποτελέσματα  παρουσιάστηκαν στην Τρίτη Συνάντηση επιστήμης  στη Δανία στις 19 Ιουνίου 2014.


Οι συντονισμοί της συχνότητας Schumann (7.83 Hz ) είναι παγκόσμιοι ηλεκτρομαγνητικοί συντονισμοί, που σχηματίζεται από την επιφάνεια της Γης και τη ιονόσφαιρα.

Για πολλά χρόνια αυτή η συχνότητα συντονισμού έχει κινηθεί σε σταθερά  στην συχνότητα 7,83 Hz με μόνο μικρές παραλλαγές. 
Από τον Ιούνιο του 2014 αυτό προφανώς άλλαξε. Οι οθόνες στο Ρωσικό Σύστημα Παρατήρησης Διαστήματος έδειξαν ξαφνική αύξηση της δραστηριότητας σε περίπου 8,5 Hz Από τότε, καταγράφηκαν ημέρες όπου η συχνότητα Schumann επιταχύνθηκε πολύ γρήγορα στα 16,5 Hz. (Το γράφημα είναι συνήθως μπλε με κάποια πράσινα και όχι λευκά.) Αρχικά σκέφτηκαν ότι ο εξοπλισμός τους δυσλειτουργούσε, αλλά αργότερα έμαθαν ότι τα δεδομένα ήταν ακριβή. 
Κι ο  καθένας ρωτούσε, τι προκαλούσε αυτή τη  δραστηριότητά;




Η ταχύτητα της Γης επιταχύνεται; Δεδομένου ότι η συχνότητα Schumann λέγεται ότι είναι «σε αρμονία» με την Άλφα και την Θήτα κατάσταση του ανθρώπινου εγκεφάλου. 
Έτσι αυτή η επιτάχυνση κάνει συχνά να αισθάνεται ο άνθρωπος ότι ο χρόνος έχει επιταχυνθεί και τα γεγονότα και οι αλλαγές στη ζωή του συμβαίνουν ταχύτερα.
Είναι σαφές ότι αυτή η επιτάχυνση μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο κουρασμένοι, εξαντλημένοι, ζαλισμένοι, καταθλιπτικοί και ακόμη πιο παράξενοι καθώς αυξάνονται και οι δικές σας συχνότητες... 


Κανείς δεν ξέρει γιατί. 

Ένας σοφός  από την Ινδία έχει αναφέρει ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης τέθηκε σε εφαρμογή από τους Αρχαίους για να μπλοκάρει τις αρχέγονες αναμνήσεις μας για την αληθινή κληρονομιά μας. Αυτό έγινε έτσι ώστε οι ψυχές να μπορούσαν να μάθουν από την εμπειρία της ελεύθερης βούλησης χωρίς να μπερδεύονται από τις μνήμες του παρελθόντος. Υποστήριξε ότι οι αλλαγές του μαγνητικού πεδίου χαλαρώνουν τώρα αυτά τα μπλοκ μνήμης και αυξάνουμε τη συνείδησή μας σε μεγαλύτερη αλήθεια. Το πέπλο σηκώνεται.  Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε δημιουργεί ακόμα πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις....."


Αλλά μήπως αυτού του είδους τα άρθρα (δεν είναι τα μόνα) έχουν σκοπό λέγοντας μια αλήθεια να καλύψουν το έγκλημα που συντελείται; 

Μιλάνε για τις συχνότητες Schumann, λένε ότι έχουν αυξηθεί δραματικά, αλλά δεν κάνουν καμία αναφορά στο πως και το γιατί, ούτε στις αρνητικές επιπτώσεις. 
Καμία αναφορά δεν κάνουν για τα «παιγνίδια» του μυστικού πολέμου όπως το HAARP, τους άπειρους δορυφόρους που έχουν αγκαλιάσει ασφυκτικά τον πλανήτη Γη, τα ανίερα πειράματα των διαφόρων Cern και γενικά όλην αυτή την τεχνολογία που επιδρά πάνω μας και πάνω στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη, στην πλειοψηφία για να  ελέγξουν  το τριπλό ενεργειακό πλέγμα της γης. Ώστε να μας υποτάξει συνειδησιακά, να μας μεταλλάξει, διαμορφώνοντας  ένα ξένο περιβάλλον από αυτό που τόσα χρόνια γνωρίζαμε. Αλλά πάνω από όλα θέλουν να ελέγξουν τις αστρικές Πύλες ανόδου και καθόδου των Ψυχών δια μέσου των ιερών τριγώνων της αρχαιότητα. 

Ακριβώς αυτό μπορεί να αποδειχτεί τελείως καταστροφικό. 

Οι αστρικές Πύλες ανόδου και καθόδου των Ψυχών!!!! Ποια τα γεωδαιτικά σημεία της Ελλάδος που επικοινωνούν με άλλες διαστάσεις!!!






Τι είναι ενεργειακό δίχτυ της Αθηνάς;






Μια Ινδική παράδοση αναφέρει ότι οι ψυχές που πρόκειται να μετενσαρκωθούν πέφτουν από τον ουρανό με την βροχή και αναγεννιούνται  υπό την μορφή σπόρων....

Ο Διογένης ο Λαέρτιος στο ζήτημα αυτό, προσθέτει πως η ατμόσφαιρα είναι όλη πλήρη από ψυχές που πλανώνται δια μέσου του αέρος. ( De musica III).
Ενώ ο Μακρόβιος (De somnium soiplonis, I, 10) αναφέρει ότι: 
Κατερχόμενες οι ψυχές προς την γη, διέρχονται από διάφορες αστρικές περιοχές παραλαμβάνοντας εξ' αυτών ένα κατάλληλο ένδυμα φθάνοντας στη γη. Το ένδυμα αυτό αποτελείται από διάφορες ουσίες λεπτοφυών αιθερικών περιβλημάτων. Και μετά το φυσικό θάνατο όλα αυτά θα παραδοθούν ξανά και θα αποδυθούν στους πλανήτες απ' όπου είχαν παραληφθεί.

Αλλά ας δούμε ποιες είναι αυτές οι αστρικές περιοχές και πως δημιουργούνται;

Το νερό της βροχής παίρνοντας τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό κι από το έδαφος τις διάφορες μεταλλικές ουσίες, οδηγείται στις ιαματικές πηγές του πλανήτη. 
Οι ποσότητες αυτές συναντούν τα υπόγεια νερά, που μεταφέρουν τον γήινο ηλεκρομαγνητισμό, διαμορφώνοντας τα λεγόμενα τελλουρικά ρεύματα.

Τα τελλουρικά ρεύματα  φθάνουν σταδιακά στους Ομφάλιους Λίθους, όπου από τα πανάρχαια χρόνια έχουν στηθεί  Αρχαίοι ναοί, Μεγαλιθικά, Πυραμίδες κ.ά. 


Πρόκειται για έναν Παγκόσμιο Λαβύρινθο του Γεωδαιτικού Συστήματος, που συνδέονται οι γήινες και ουράνιες δυνάμεις  μεταξύ τους, με διαφορετικά κέντρα διαφορετικής αξίας και, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι τιμές των τελλουρικών παλμών μεγιστοποιούνται αποκτώντας ιδιαίτερη αξία (Βλ. εικόνα πάνω).

Οι αστρικές αυτές  περιοχές της γης συνδέονται δια μέσου των τελλουρικών ηλεκτρομαγνητικών διαύλων και επικοινωνούν με τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό (Βλ. εικόνα κάτω ).




Τα μαγνητικά τούνελ που σχηματίζονται από τις δίνες στα σημεία τομής των τελλουρικών ρευμάτων είναι φορείς της ζωτικής ενέργειας των λεπτοφυών αιθερικών σωμάτων των ψυχών, όπου την μεταφέρουν εντός και εκτός της γήινης σφαίρας (Ουράνιες πύλες).
Στα σημεία αυτά πέραν των άλλων υπήρχαν στην αρχαιότητα τα λεγόμενα νεκρομαντεία και οι πύλες του Άδη.

Ο Πορφύριος εις το " Άντρον των νυμφών",  σχετικά με τις  πύλες του Ουρανού, όπου κατέρχονται οι ψυχές προς τη γη και ανέρχονται από αυτή, εκφράζει πως η κάθοδο των ψυχών προς τη γη γίνεται δια του Αιγόκερου και η άνοδος και η άνοδο προς τον ουρανό γίνεται δια του Καρκίνου, κειμένου εις μεσημβρίαν (Νότον).



Ο Πλάτων (Πολιτεία, Χ, 621, D) επί του θέματος λέει: 

" ΒΡΟΝΤΑ ΟΣΑΚΙΣ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ..."

Ουσιαστικά οι πύλες-δίνες αυτές επικοινωνούν μ' ένα παράλληλο κόσμο, όπου οι ψυχές παραμένουν μέχρι να αποδομηθούν τα αστρικά περιβλήματα τους, ώστε να αποδοθούν εκεί απ' όπου είχαν παραληφθεί*.


Κατόπιν λαμβάνει χώρα η άνοδος των ψυχών δια μέσου των διαύλων και των ουράνιων πυλών.


Πολλά φαινόμενα που είναι ανεξήγητα, όπως στην ακρόπολη Αθηνών, στη σπηλιά του "Νταβέλη" της Πεντέλης, στον Υμητό, την Πάρνηθα, αλλά και αλλού, συνδέονται με τέτοιου είδους τελλουρικά ρεύματα, που διέρχονται τον πλανήτη και είναι αποδέκτες διαφόρων φαινομένων που προέρχονται από τις ηλεκτρομαγνητικές δίνες σε άλλα γεωδαιτικά σημεία της Ελλάδος ή και αλλού.

Δεν είναι τυχαίο όπου εκεί που σχηματίζονται οι πανίσχυρες ενεργειακές δίνες υπάρχουν μυστικές στρατιωτικές βάσεις με αφάνταστη εξελιγμένη τεχνολογία, που πειραματίζονται με αυτές τις δυνάμεις. 

Μέρος αυτού του μυστικού σχεδίου είναι και ο "κεραυνός" που έπεσε στο βράχο της Ακροπόλεως στις 17/4/19, όπου ήταν ένα χτύπημα από το Μυστικό Υπερ-όπλο των επικυρίαρχων : 

Και φυσικά Πυρ εξουδετέρωσε το Πυρ που ρίχτηκε στον Παρθενώνα...! Και αυτό είναι μόνο η αρχή...


Συνεχίζεται...


Δημοσίευση σχολίου

Blogger