Γράφει ο Ν. Αργυρίου

Αρχικά άρχισα κάνοντας εκτεταμένες έρευνες σε θέματα εσωτερισμού πειραματιζόμενος με τον ίδιο μου τον εαυτό, η αιτία ήταν πως με γοήτευε το λεγόμενο: ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΝ, που είναι συνδεδεμένο με το περιβόητο:
"ΓΝΩΘΙ  Σ' ΑΥΤΟΝ", αυτό το ταξίδι γίνεται αόρατα και καθημερινά σ' ότι κι αν γίνεται. Για πολλά χρόνια σαν το μυρμήγκι μάζευα στοιχεία για τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου και τα  καταχώριζα  επιμελώς.



Όμως, κάποια στιγμή αναρωτήθηκα : 
Πως θα μπορούσα σαν την μελισσούλα να συλλέξω από όλα αυτά τα "λουλούδια", το νέκταρ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ;
Αυτός είναι ένας  δύσκολος δρόμος και κακοτράχαλος, που μαθήτευσα όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, μετά το 1996, άρχισαν να εξελίσσονται άλλες διεργασίες  μέσα μου. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω ανά τακτά χρονικά διαστήματα μια έντονη σε ψυχολογικό επίπεδο "ποιητική μανία" συνοδευμένη από μια "συναισθηματική φόρτιση".
Άλλαζα εσωτερικά μέρα με τη μέρα, ενώ στις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους έμενα ίδιος και αμετάβλητος...
Σε στιγμές έμπνευσης έγραφα πράγματα που ήταν σαν κάποιος να μου τα υπαγόρευε. Ξαφνικά "γέμιζε"το μυαλό μου και αποτύπωνα στο χαρτί  στίχους γεμάτους ενδείξεις. Μέσα από την μελέτη, λοιπόν,  αυτών  συνειδητοποίησα πως είχα πρόσβαση προς τα  ανώτερα "πνευματικά πεδία".
Εκεί στις ανώτερες πνευματικές σφαίρες υπάρχουν "θεϊκά όντα" που μας στέλνουν τις οδηγίες τους με διαφόρους τρόπους, όπως μέσω της τέχνης, των σκέψεων και των ονείρων κ.λπ.
Οι οδηγίες αυτές δίνονται επιλεκτικά σε άτομα που βρίσκονται στη βάση της κοινωνίας μας με σκοπό να ενεργοποιηθούν , ώστε  να αφυπνιστούν σταδιακά κι άλλες συνειδήσεις. Η διαδικασία αυτή λέγεται περιφερειακή παροχή ενδείξεων!
Πολλές διασταυρωμένες παρατηρήσεις  τις έχω συμπεριλάβει σε βιβλία που έγραψα, όπως, από το ότι οι μυημένοι αποκρυφιστές που συνεργάζονται με την NASA, έχουν δημιουργήσει ένα μυστικό κώδικα επικοινωνίας με  ανώτερες "πνευματικές οντότητες" που δρουν σ' άλλες διαστάσεις μέχρι την ενεργοποίηση και, χρησιμοποίηση των μεγάλων δυνάμεων  του δικτύου των "μαύρων τρυπών", που έχει σχέση με τις άλλες διαστάσεις και  βρίσκεται μετά τη σελήνη.
Όλα αυτά φυσικά είχαν να αντιμετωπίσουν την συστηματική απόκρυψη πληροφοριών και την προσπάθεια  ελέγχου του ανθρώπινου νου, μιας και στο κάτω, κάτω, όλοι εμείς δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά  "ταπεινά ανθρωπάκια", μπροστά στον πόλεμο της παραπληροφόρησης που διεξάγεται. Ειδικά πάνω σε θέματα επικοινωνίας που σχετίζονται με εξωγήινους πολιτισμούς.



Ένα κορυφαίο παράδειγμα, είναι  οι "στίχοι της ΜΥΘΩΔΙΑΣ",  που ανάλυσα   κατά το παρελθόν, παρατηρούμε λοιπόν εκεί, πως  χρησιμοποιούν όλο  το μαθηματικό υπόβαθρο από το περιβόητο "δέντρο της ζωής" σε συνδυασμό με την ιερά ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ  και  προπομπό τον Πλούτωνα!
Άραγε γιατί; Μήπως και για να ανοιχθούν Πύλες προς άλλες διαστάσεις;
Τα ΜΜΕ μας λένε πως η NASA  με την συναυλία αυτή έστειλε ένα μήνυμα προς  εξωγήινους πολιτισμούς, έτσι απλά γενικά και αόριστα.
Άλλοι βέβαια μιλούν για τελετή, όπου ζητούν βοήθεια. 
Άραγε από ποιους;  Και για ποιο λόγο;

Όταν αρχικά στην Μυθωδία  επαναλαμβάνεται αρκετές φορές  ο στίχος:

"ΔΙ Α Ε ΛΑ".

Γενικά θα έλεγα  ότι με την Μυθωδία, στέλνονται αρκετές γνώσεις της Πυθαγόρειας διδασκαλίας στον αιθέρα, οπότε παύει να  είναι ένα απλό μήνυμα, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν.

Πάνω σε όλο αυτό το σκεπτικό βασίζονται κι άλλες απόκρυφες διαδικασίες , που σκοπό έχουν  την επικοινωνίας εξ' αποστάσεως μεταξύ του ανθρώπινου πολιτισμού κι ενός άλλου εξωγήινου πολιτισμού...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger