Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ:«Η ΙΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΤΗΝ 23 ΜΑΡ 2020, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ 15 ΝΕΚΡΟΙ :

https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200323-sitrep-63-covid-19.pdf?sfvrsn=d97cb6dd_2  ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

ΣΤΟ YOUTUBE ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ :

https://www.youtube.com/watch?v=miJXHtRq2ok&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3oSofP0YhxeTVV3vS_Rmb5XkWnv-bLu5_UmuK-M2D3aNFjAuRH1w4FqPU  

Η ΕΝΩΣΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ :
http://www.akroama.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%B9%CF%83/

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ ΔΗΛΩΝΕΙ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) :

https://www.tanea.gr/2020/03/21/inbox/arthro-fotia-gia-ton-koronaio-einai-to-megalytero-fiasko-tou-aiona/ 

https://www.ekirikas.com/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CF%89%CE%B1/ 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΛΛΙΚΑ : 

https://www.statnews.com/2020/03/17/a-fiasco-in-the-making-as-the-coronavirus-pandemic-takes-hold-we-are-making-decisions-without-reliable-data/  

Ο Κος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΕΠ) ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΔΗΚΙΓΟΡΟΣ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΗΡΥΣΕΤΑΙ ΜΕ 12% ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΜΕ 0,4% :

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/blog-post_266.html  ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΥΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΛΠ.ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ, ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ 15 ΑΤΟΜΩΜ ΣΤΙΣ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΠΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΓΕΙΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,  Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ;ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΣΣΩΜΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

ΑΠΗΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΤΕΛΕΛΤΟΥΡΓΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1.800 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΤΟ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥΣ.ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ :

ΟΤΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 
ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. 
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ :

ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΡΩ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ;Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ»
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger