Έχει πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε σήμερα ένα σωρό μικρά κόμματα που λόγω εκλογικού αποτελέσματος, θα κλαψουρίζουν επειδή η αδιαφορία του λαού έχει απαξιώσει την εκλογική διαδικασία.  

Φυσικά ουδέποτε πρόκειται να παραδεχτούν τα μικρά κόμματα ότι όσοι πολίτες έχουν απαξιώσει την εκλογική διαδικασία ίσως έχουν καταλάβει τα βαθύτερα κίνητρα τους. 

Αφού τα δήθεν αντισυστημικά κόμματα έκαναν ό,τι μπορούσαν από το 2010 και μετά να απαξιώσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες, τώρα θα κλαψουρίζουν επειδή η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει γυρίσει την πλάτη στην εκλογική διαδικασία. Φαίνεται τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. 

Όταν την περίοδο 2010-2015, χιλιάδες πολίτες διαδήλωναν δυναμικώς στους δρόμους και απαιτούσαν την ανατροπή, ένα σωρό σημερινοί πολιτικάντηδες μικρών κομμάτων, εξαπάτησαν και βολεύτηκαν στις πλάτες του λαού . Και συνεργάστηκαν σαν πολιτικοί παλιάτσοι του καθεστώτος. Έτσι έγιναν τα πολιτικά γιουσουφάκια του συστήματος. Είναι οι πρώτοι που αντιδρούν όταν βλέπουν οτιδήποτε υγιές μέσα στην κοινωνία. Είναι οι ρουφιάνοι που θα μιλήσουν για προβοκάτορες και πράκτορες επειδή έτσι μόνον μπορούν να δικαιολογήσουν την παρασιτική τους πολιτική παρουσία.

Ως εκ τούτου, όποιος αρνείται να συμμετάσχει στην ένωση του με τέτοιους είδους πολιτικά παράσιτα, έχει απόλυτο δίκιο γιατί δεν πρέπει να σκύβει το κεφάλι σε τέτοιες περιπτώσεις....



Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger