Υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με την γνησιότητα και αξιοπιστία του βίντεο και της ιστορίας αυτής.
Υπήρξε μόνο ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε αποκλειστικά από την τηλεόραση των ΗΠΑ από την λεγόμενη εκπομπή (Sci-Fi i) το 1998, είχε τίτλο:

«Το μυστικό της KGB φάκελοι απαγωγών από εξωγήινους»
Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθούν αντικειμενικά αποδεικτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια της έκθεσης αυτής.
Οι μόνες έγκυρες γνώμες που παρέχονται είναι από την ίδια την αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή που κατά το χρόνο της μεταφοράς, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μετά την αξιολόγηση της ταινίας επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ έχει εκδώσει την ταινία μια φορά και από τότε δεν έχει ξανά δημοσιευθεί πουθενά και δεν υπάρχει κάποιο αντίγραφο του βίντεο διαθέσιμο εκτός από εκείνα που είναι διαθέσιμα χάρη σε εκείνους που πήραν το χρόνο να καταγράψουν την εκπομπή.

Η περιβόητη ταινία παρουσιάζει την KGB σε μυστική αποστολή στην Αίγυπτο, με την κωδική ονομασία “Isis Project” (Ίσις Πρότζεκτ), στο οποίο η σοβιετική κυβέρνηση ανακάλυψε την ύπαρξη μιας μούμιας η οποία δείχνει να μην έχει να κάνει με άνθρωπο αλλά με εξωγήινο. Πριν από τη μετάδοση του βίντεο στην Αμερική, η ταινία δεν είχε παιχτεί ποτέ έξω από τις δομές της KGB! 


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger