Το Ίδρυμα Keshe ΔΕΝ πουλάει αυτές τις μονάδες σε σας και σε εμένα, προσφέρουν το πρωτότυπο και το σχέδιο σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την κατασκευή, πώληση και διανομή των μονάδων σε Εμάς, τους ανθρώπους. Είμαι κατάπληκτος με την αρνητικότητα που εμφανίζεται από εκείνους που υποτίθεται ότι γνωρίζουν τι συμβαίνει. Διαβάστε ή ακούστε, πριν να επιτεθείτε στους Εργάτες του Φωτός. Απίστευτο.

Αν η τιμή είναι λίγο μεγαλύτερη από $ 200, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν ακόμα να το αντέξουν οικονομικά γιατί δεν θα πληρώσουν ό,τι πληρώνουν τώρα για ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, άνθρακα, ηλιακή ενέργεια, ή ό,τι χρησιμοποιείτε για να τροφοδοτήσει τη ζωή σας, έτσι θα έχετε  ΠΟΛΥ περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα !!!!!

Αυτό δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Μήπως κανείς δεν κατανοεί τα πιο βασικά οικονομικά και τις προσωπικές αποταμιεύσεις;

Κάνει επίσης σαφές ότι για εκείνους που δεν είναι απολύτως σε θέση να αγοράσουν μια μονάδα θα χρηματοδοτηθούν. Δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα!

Σε ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ -αυτό είναι από τα επόμενα Χριστούγεννα- ο καθένας στον πλανήτη θα έχει αυτή την τεχνολογία, εκτός αν οι αρνητές σαμποτάρουν το έργο και θέλουν να παραδοθεί σε αυτούς δωρεάν. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω τα ανθρώπινα όντα.

Αυτός ο άνθρωπος έχει θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του και της οικογένειάς του για να φέρει αυτή την τεχνολογία και την παγκόσμια ειρήνη στην Ανθρωπότητα. Αυτό είναι το έργο της ζωής του. Και κάποιοι από εσάς είναι απίστευτα αχάριστοι.

Μην χάσετε αυτό το βίντεο! Ο καθένας στον πλανήτη θα πρέπει να γνωρίζει.

Όλα ξεκινούν εδώ.




Ο Δρ Mehran Keshe εξηγεί πώς εξαπλώνουν τις συσκευές ενέργειας πλάσματος αυτό το μήνα που θα φέρουν επανάσταση στο πώς η ανθρωπότητα ζει.

Είναι πολύ προσιτές, είναι στο μέγεθος ενός χάρτινου κουτιού χαρτομάντηλων και άφθαρτες, στερεάς κατάστασης. Το νέο «Μπλε Κουτί» (Blue Box).

Η μονάδα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι προσιτή για κάθε άτομο στον πλανήτη, για ένα κόστος $ 200, έτσι κάθε σπίτι μπορεί να παράγει ενέργεια και να μην εξαρτάται από τις εταιρείες ενέργειας. Για όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τη μονάδα, η χρηματοδότηση θα είναι διαθέσιμη από πολλές πηγές σε όλο τον κόσμο.

Τα χρήματα δε θα πηγαίνουν στο Ίδρυμα Keshe. Οι κατασκευαστές θα εισπράξουν το κόστος των μονάδων, όταν τις πουλήσουν, όπως συμβαίνει με κάθε προϊόν.

Αυτές οι τεχνολογίες πλάσματος θα σημάνουν το τέλος του κρατικού ελέγχου πάνω από τα πάντα στη ζωή μας, τα τρόφιμα, το νερό, τη θρησκεία, την υγεία, την ενέργεια, τα εθνικά σύνορα, τα ταξίδια ... Ενέργεια σε αντάλλαγμα για την Ειρήνη.

Αυτό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω ακούσει ποτέ. Αυτό θα ξετυλίξει τον κόσμο της κλίκας (cabal). Θα μας επιτρέψει να μειώσουμε δραστικά τα καύσιμα που χρησιμοποιούν τώρα και τελικά να στραφούμε εξ ολοκλήρου στη νέα αυτή ελεύθερη ενέργεια πλάσματος.

Χωρίς διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χωρίς άδειες, χωρίς καμία δέσμευση. Χωρίς ρύπανση. Χωρίς να βιάζουμε τον πλανήτη.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να τροφοδοτήσουμε ένα φορητό υπολογιστή ή το αυτοκίνητο και το σπίτι μας. Οτιδήποτε.

Θα έχουμε υψηλή ποιότητα διατροφής χωρίς πέψη της τροφής! Είναι ασφαλές, επειδή το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιεί μόνο ό,τι η ενέργεια πλάσματος απαιτεί. Δεν υπάρχει υπερδοσολογία.

Και όπως ο Cobra μας έχει πει, τα σύνορα μεταξύ των χωρών θα εξαφανιστούν. Τα ταξίδια θα είναι τόσο γρήγορα μπορούμε να πάμε όπου θέλουμε, όποτε θέλουμε σε μόλις 30 λεπτά, λέει ο Keshe.

Ο κόσμος θα έχει θερμότητα, φως, καθαρό νερό, τρόφιμα, μεταφορές, όλα όσα χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει πλέον έλλειψη. Δεν υπάρχει πλέον περιορισμός. Αφθονία σε όλα τα πράγματα, και ένας ασφαλέστερος, υγιέστερος πλανήτης σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει σύντομα, και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την εξάπλωση.

Ο Keshe λέει επανειλημμένα ότι δεν έχει σημασία αν μια χώρα θα υπογράψει τη Συνθήκη Ειρήνης, διότι οι μονάδες θα βγουν έξω σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα. Ο Keshe λέει ότι μέσα στους επόμενους 6 με 12 μήνες ο κόσμος μας θα έχει αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο καθώς η παραγωγή θα έχει δημιουργήσει αρκετές μονάδες για ολόκληρο τον κόσμο.

Στο βίντεο ο Keshe αρχίζει με μια τεχνική εξήγηση, αλλά γρήγορα περνάει στο σχεδιασμό, την εκτέλεση και τις επιπτώσεις. Είναι απλά καταπληκτικό.

Μοιραστείτε το με όλους τους γνωστούς σας.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger