Η ψυχραιμία έχει χαθεί για τα καλά στην Άγκυρα . Η επιθετική κίνηση Ερντογάν-Νταβούτογλου με τη κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού όχι μόνο δεν “μαζεύεται” με τίποτα,αλλά έχει προκαλέσει τέτοιο πανικό που οδηγεί αξιωματούχους του καθεστώτος σε ατυχέστατες δηλώσεις!

Ο εκ των κορυφαίων συμβούλων του Ερντογάν Μπουρχάν Κουζού απαντώντας στις κατηγορίες της Ρωσίας σύμφωνα με τις οποίες η Τουρκία αγοράζει πετρέλαιο από την ISIS”,αποκάλεσε τον Ρώσο Πρόεδρο ,π….η!!!

Σύμφωνα με το μεταφρασμένο από τα tourkikanea.gr κείμενο των δηλώσεών του είπε πως “η Ρωσία εμπορεύεται στην Συρία το πετρέλαιο της ISIS. Αλλά ρίχνει σε εμάς το φταίξιμο ο π….ς”!!!

Δεν θα χαρούν και πολύ στη Μόσχα…

Ο Κουζού μετά από τις αντιδράσεις για αυτές του τις δηλώσεις, μίλησε για προδότες ,προσπαθώντας να πει ότι οι δηλώσεις του διαστρβλώθηκαν! “΄Έγραψα κάποια πράματα κριτικά για την στάση της Ρωσίας. Και είδα έτσι πόσοι προδότες-υποστηρικτές της Ρωσίας υπάρχουν. Αυτοί είναι οι άχρηστοι των σόσιαλ μίντια. Ποιος δήλωσε πως η κυβέρνηση αυτή ισλαμοποιεί το καθεστώς ; Ο Πούτιν φυσικά. Τώρα τι σχέση έχει αυτό με το καταρριφθέν αεροσκάφος”.

“Άρες μάρες κουκουνάρες” η διαψευση…


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger