Σύμφωνα με το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, η κατάρριψη του ρωσικού Su-24 οργανώθηκε από τη CIA και την Τουρκία. 
Ο Μπιλάλ Ερντογάν είναι ο εγκέφαλος πίσω από το προσοδοφόρο λαθρεμπόριο  αργού πετρελαίου μεταξύ του ISIS και της Τουρκίας, η οποία πιστεύεται ότι χρηματοδοτεί το Ισλαμικό Κράτος.

Με τα χρήματα που εισπράττουν από την πώληση του λαθραίου πετρελαίου, αγοράζονται όπλα και πυρομαχικά από την Αμερική μέσω της CIA και, μεταφέρονται στην Συρία από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ).
Δείτε το παρακάτω βίντεο με φορτηγά γεμάτο όπλα που τα μεταφέρουν στην Συρία για τους τρομοκράτες...




Η έκθεση αυτή  αποκαλύπτει ένα πολεμικό σχέδιο του Προέδρου Πούτιν εναντίον του καθεστώτος του Ερντογάν και, περιλαμβάνει επίσης την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας, που αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου του 2016, με την προγραμματισμένη αναστολή τουριστικών ταξιδιών από Ρώσους πολίτες. Αλλά ακόμη και ίσω το πιο επικίνδυνο, την άμεση στήριξη των Κούρδων της περιοχή  Rojava με τις Ειδικές Δυνάμεις (Spetsnaz)  για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους στον αγώνα τους εναντίον του ισλαμικού κράτους.

Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες  πήγαιναν σε πόλεμο κατά της Ρωσίας για την προστασία του Ισλαμικού Κράτους από την πλευρά της Τουρκίας, η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι η Αμερική φαίνεται να είναι αδύναμη επειδή το καθεστώς Ομπάμα έχει αφαιρέσει το σύνολο των στρατιωτικών δυνάμεων και των πυραυλικών συστημάτων  Πάτριοτ από το τουρκικό έδαφος .

Δείτε το βίντεο πως ο Πούτιν στήνει το οπλικό σύστημα 
"ΘΡΙΑΜΒΟΣ" απέναντι στον εχθρό...




Ακόμη η  παρούσα έκθεση ΥΕΘΑ, είναι αξιοσημείωτο ότι αναφέρει πως σε περίπτωση που το καθεστώς Ομπάμα εμπλακεί σε πόλεμο με τη Ρωσία για το Ισλαμικό Κράτος, τα αμερικανικά μαχητικά που εισέρχονται στο πεδίο της μάχης έχουν γίνει πλέον  αδύναμα.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger