Έχουν περάσει 20 και πλέον χρόνια από τότε που η Δήμητρα Μαργέτη ήταν... μόνιμη θαμώνας των δικαστικών αιθουσών και 14 χρόνια από την αποφυλάκιση του πρώην δεσμού του σατανιστή της Παλλήνης Μάκη Κατσούλα.
Όμως, οι «βόλτες» στα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων Συνεχίζονται για τη 40χρονη -πλέον- Δήμητρα Μαργέτη, που αυτή τη φορά χτύπησε η ίδια την πόρτα της Δικαιοσύνης.

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει εδώ και ενάμιση χρόνο μεταξύ εκείνης και του εν διαστάσει συζύγου της, Χαράλαμπου Ζώγα, την έχει οδηγήσει αρκετές φορές στις δικαστικές αίθουσες.

Οι δύο σύζυγοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι έπειτα από κατάθεση αλληλομηνύσεων για απλή οικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, και είναι πλέον σαν ξένοι.

Η κα Μαργέτη περιγράφει μια δική της κόλαση, κάνοντας λόγο για ασυνέπεια του συζύγου της ως προς την καταβολή διατροφής ποσού ύψους 300 ευρώ, το οποίο δεν επαρκεί -όπως λέει- για τις ανάγκες των παιδιών της.

Λίγους μήνες πριν είχε ζητήσει με ασφαλιστικά μέτρα να ρυθμιστεί το θέμα της διατροφής και της επικοινωνίας του εν διαστάσει συζύγου της με τα παιδιά τους.

«Θέλω 500 ευρώ για τα παιδιά και παραιτούμαι από το δικό μου ποσό διατροφής» είχε πει η κα Μαργέτη, η οποία είχε στο πλευρό της μία φίλη και πρώην συγκρατούμενή της στις φυλακές, η οποία ισχυρίζεται ότι η κα Μαργέτη «έχει υποστεί απαράδεκτη συμπεριφορά».

Η αυλαία του εν λόγω δικαστηρίου είχε πέσει με την κα Μαργέτη να παραδέχεται ότι αναζητά δουλειά αλλά δεν την προσλαμβάνουν λόγω του ποινικού της μητρώου και να κατηγορεί τον σύζυγό της ότι δεν την άφησε να εξελιχθεί ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger