Γράφει ο Νικ .Αλ.  Αργυρίου


Αν ένας άνθρωπος δεν έχει ψυχική ηρεμία, που σημαίνει πως  υποχωρεί στην κακή διάθεση, ο εγκεφαλός του έχει μεγάλες διακυμάνσεις ηλεκρομαγνητικής παραγωγής και παράγει κύματα με υψηλές κορυφές και βαθιές κοιλίες. Δηλαδή τα κύματα του εγκεφάλου του δεν είναι ομαλά. Ένας τέτοιος άνθρωπος που δεν έχει ισορροπία είναι αδύνατον να ασχοληθεί σοβαρά με τις αποκρυφιστικές επιστήμες.
Μόνο οι απατεώνες της τηλεπάθειας ή της διαίσθησης είναι ταυτόχρονα νευρωτικοί ή ανισόρροποι, διότι με τέτοια διανοητική και ψυχική υγεία δεν επιτρέπονται τέτοιες δυνατότητες.
Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να έχουν την πεποίθηση ότι η τηλεπάθεια είναι κάτι ανισόρροπο και, πως αυτοί που ασχολούνται με το αντικείμενο αυτό είναι φαντασιόπληκτοι ή νευρωτικοί. Βέβαια, ίσως σε ένα μεγάλο βαθμό να τους έχουν πείσει με το κακό παραδειγμά τους οι διάφοροι απατεώνες που ήδη προαναφέραμε, αλλά πέρα από αυτό η εκπαίδευση που  λαμβάνουμε από μικρά παιδιά μάς κάνει να πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι διαβολικές επιρροές ή άλλα παρόμοια.

Όσοι λοιπόν θέλουν να αχοληθούν σοβαρά με τα αστρικά ταξίδια, την τηλεπάθεια, την διαίσθηση, την ψυχομετρία και γενικά το λεγόμενο  "άνοιγμα του τρίτου ματιού" είναι αναγκαίο να καλλιεργούν ψυχική ηρεμία.
Όταν είστε εκνευρισμένοι ή όταν νιώθετε πως έχετε μεγάλο φορτίο να σηκώσετε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε βαθιές ανάσες.  Έπειτα σκεφθείτε τι είναι αυτό που σας σταναχωρεί;
θα σας στεναχωρεί αυτό το συγκεκριμένο μετά από 30 ή 60 χρόνια ;
Μήπως τελικά έρχομαστε συχνά σε μια τέτοια θέση για ζητήματα  που δεν αξίζουν  τον κόπο;
Μήπως σκόπιμα γίνονται αυτά ;
Γιατί λοιπόν πέφτουμε στην παγίδα που μας στήνουν;
Τέλος πάντων, λοιπόν, οι μη ισορροπημένοι άνθρωποι αναχαιτίζουν ότι έχει σχέση με τον αποκρυφισμό.
Να είστε σίγουροι ότι φεύγοντας από τούτη την Γη δεν θα πάρουμε μαζί μας τα χρήματα και τις περιουσίες μας, αλλά μόνο την γνώση....
Γι' αυτό βρισκόμαστε εδώ για να μάθουμε από το σχολείο της Ζωής. Η παραμονή μας στη Γη είναι προσωρινή και πρέπει να αφιερώνεται στην μάθηση και στην ψυχική εξελιξή μας.
Ας αγωνιστούμε να δείξουμε ταπεινοφροσύνη και καλοσύνη στους άλλους .

Δημοσίευση σχολίου

Blogger