Το θέμα του σεξ έχει γίνει ελάχιστα κατανόητο που κάθε είδος ανωμαλίες στην επικλησή του κάνουν τον άνθρωπο θύμα της αμάθειας και της κακίας.
Αν μελετήσουμε το μηχανισμό της αλληλεπίδρασης και της εξέλιξης του αρσενικού και του θηλυκού. Αλλά και το πως όλο αυτό ειδικά εφαρμόζεται στις νοητικές και πνευματικές δημιουργικές δυνάμεις. Θα διαπιστώσουμε ότι τα ειδικά σώματα του άντρα και της γυναίκας σμίγουν δημιουργικά όταν συνεργάζονται και αλλοενεργούν, εντελώς  ανεξάρτητα από το σεξ, με τρόπο ουσιαστικό για την υλοποίηση ενός δημιουργικού έργου .
Όταν οι άνδρες και οι γυναίκες λειτουργούν αισθητικά και,  με πνευματικό νου αλληλοαγαπιούνται , τότε πραγματοποιείται ένα σμίξιμο, μια ένωση μεταξύ των επταπλών σωμάτων του άντρα και της γυναίκας , που καταλήγει τόσο σε πνευματική όσο και σε φυσική δημιουργία. Μία τέτοια ένωση ενεργοποιεί μια τέτοια τεράστια δύναμη  σ' όλα τα πεδία, που διατηρήται αντί να τεμμαχιστεί.

Να επισημάνουμε, εδώ, ότι πολλές τεχνικές που ανυψώνουν την προαναφερθείσα ενέργεια, όπως  λ.χ η  ΤΑΝΤΡΑ ΓΙΟΓΚΑ, γνωστή για την ανύψωση της ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗΣ. Όταν, λοιπόν γίνονται από ανθρώπους υλικά προσανατολισμένους και αμαθείς ή από πνευματικά άπληστους ή από άτομα που ο νους τους είναι γεμάτος από ακάθαρτες σκέψεις. Τότε θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα, διότι θα υποστούν τα άτομα αυτά διάφορες ψυχικές διαταραχές.
Επιπλέον, αξιοσημείωτο,  είναι να αναφέρουμε πως αν μια φορά ο ζηλωτής που δεν είναι προετοιμασμένος, επιφέρει ανύψωση του "όφι" της Κουνταλίνης και υποσυνείδητα μετανοιώσει ή φοβηθεί , τότε ο "όφις" ορμά προς τα κάτω και τον βυθίζει στα χειρότερα σεξουαλικά όργια.
Η σταθερή και υπομονετική πρόοδος είναι ο ασφαλέστερος δρόμος αν θέλουμε να ασχοληθούμε με τέτοιου είδους ζητήματα.

 Ομάς Ιωκή

Δημοσίευση σχολίου

Blogger