Είναι γεγονός ότι η ιδέα της σοβαρής δέσμευσης, πόσω δε μάλλον του γάμου, είναι περισσότερο τρομαχτική για έναν άντρα από μία γυναίκα. Και μπορεί οι πιο πολλοί να έχουν τους αρχικούς δισταγμούς τους, αλλά στο τέλος να… ενδίδουν, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που δεν θα πουν ποτέ το «ναι».
Πώς θα τους καταλάβεις:
1. Αποκαλεί τις πρώην τους «το κορίτσι με τα οποίο έβγαινα» ή το «κορίτσι με το οποίο έκανα σeξ»: Είναι προφανές ότι η ιδέα του δέσμευσης του είναι τόσο τρομαχτική που αδυνατεί να αποκαλέσει την «πρώην» του… «πρώην».
2. Δεν κάνει πλάνα (όχι πέρα από μια εβδομάδα): Αν βλέπει τη σχέση σας με προοπτική… επταημέρου του, τότε σίγουρα θα πρέπει να προβληματιστείς.
3. Δεν αναφέρεται σε εσάς ως ζευγάρι στο μέλλον: Και δεν μιλάμε για τη στιγμή που θα γνωρίσει τους γονείς σου, μιλάμε για μια αναφορά στον επόμενο μήνα, μια πρόταση που θα περιλαμβάνει και εσένα (π.χ. «τον επόμενο μήνα μπορούμε να πάμε μια εκδρομή»).
4. Αργεί να σου απαντήσει τα μηνύματα, ενώ γίνεται πολύ «ομιλητικός» τις βραδινές ώρες: Την ημέρα, κοινώς, δεν τον πολυενδιαφέρει να σε ακούσει. Τη νύχτα, όμως, που οι διαθέσεις αλλάζουν, σου πιάνει την κουβέντα…
5. Δεν αλλάζει το πρόγραμμά του για σένα: Ένας άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί μαζί σου, θα αλλάξει το προγραμμά του για να βρεθείτε, θα πάει μαζί σου σινεμά όταν εσύ έχεις όρεξη. Εσύ, όχι αυτός.
6. Θεωρεί ότι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες και σου συμπεριφέρεται αναλόγως: Αν για παράδειγμα η σχέση του με τις γυναίκες ξεκινάει και τελειώνει στο κρεβάτι, τότε κάπως έτσι αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να κάνει και με σένα, που όμως ζητάς κάτι περισσότερο.
7. Δεν βλέπεστε παρά μόνο τα βράδια: Συνήθως για συγκεκριμένο σκοπό… Ναι, σeξ!
8. Έχεις την αίσθηση ότι σε χρησιμοποιεί για κάποιο λόγο: Είτε για να ξεπεράσει την «πρώην» του είτε για να ζηλέψει η «πρώην» του ή ακόμα γιατί έχεις πολύ ωραίο σπίτι.
9. Η ζωή του είναι άνω – κάτω (επαγγελματικά, οικονομικά, οικογενειακά): Αντιλαμβάνεσαι ότι οι προτεραιότητές τους είναι άλλες.
10. Δηλώνει ότι δεν θέλει να δεσμευτεί: Σου γίνεται ξεκάθαρο.

www.aplita.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger