Θέλω να είμαι ευτυχισμένος, θέλεις να είσαι ευτυχισμένος - ο καθένας θέλει να επιτύχει αυτή τη μυστηριώδη κατάσταση ευδαιμονίας.
Η ευτυχία συνδέεται με ολόκληρο το σύμπαν μαζί. Οι δράσεις και τα κίνητρα του κάθε ζωντανού ανθρώπινου όντος καθοδηγούται από την επιθυμία του για αυτήν. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει τους πραγματικά ευτυχισμένους από τους άλλους είναι ότι έχουν κάνει τη συνειδητή επιλογή να είναι ευτυχισμένοι.
Οι χαρούμενοι άνθρωποι έχουν μάθει ότι η ευτυχία ξεκινά από τον εαυτό μας. Ειδικότερα, φυτρώνει από τις σκέψεις μας. Με μόλις μερικές σκέψεις, μπορείτε επίσης να ενταχθείτε στην φυλή των ευτυχισμένων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο! Ξεκινήστε με αυτές τις πέντε:

1. Κι αυτό, επίσης, θα περάσει
Όταν είμαστε στη μέση ενός ισχυρού συναισθήματος ή μιας κατάστασης, η ζωή μπορεί να φαίνεται ζοφερή και απελπιστική. Όταν η ζωή σας ωθεί προς τα κάτω - αν έχετε να κάνετε με μια πληγωμένη καρδιά, με ένα επίσης πληγωμένο εγώ, ή με αισθήματα ντροπής - μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε σκέψεις με μόνο αυτή τη σκέψη:
Κι αυτό, επίσης, θα περάσει
Αυτή η σκέψη παίρνει τη μονιμότητα από το αρνητικό συναίσθημα ή την κατάσταση και δημιουργεί χώρο για να δούμε το φως στην άκρη του τούνελ. Καλλιεργήστε τη σοφία σας: Η ζωή είναι σε μια διαρκή κατάσταση ροής, και όλα θα περάσουν.
2. Δεν είστε μόνοι
Είναι συνηθισμένο να μένουμε προσκολλημένοι σε βαθιά και σκοτεινά ψυχικά μέρη. Κατά την αντιμετώπιση μίας νόσου, ενός διαζύγιου, ενός θανάτου ή μίας απόλυσης, είναι εύκολο να σας καταβάλλει η θλίψη, και είναι εύκολο να αισθάνεστε σαν κανείς να μην έχει αισθανθεί ποτέ τόσο άσχημα, όσο εσείς αισθάνεστε εκείνη τη στιγμή. Μαντέψτε... Κάποιος άλλος έχει, σχεδόν κάθε ζωντανό ον, αισθανθεί αυτό ακριβώς το συναίσθημα με τον έναν τρόπο ή τον άλλο.
Δεν είστε ποτέ μόνοι
Τα συναισθήματα είναι σαν τις καταιγίδες, δεν έχει σημασία πόσο σκοτεινές και ταραχώδεις είναι, θα καθαρίσουν και ο ηλιόλουστος ουρανός θα εμφανιστεί και πάλι.
3. Άλλοι άνθρωποι έχουν καλές προθέσεις
Είναι εύκολο να σκεφτούμε το χειρότερο για τους άλλους. Είμαι ένοχος για αυτό, αλλά πραγματικά είναι μόνο το δικό μου μυαλό που είναι απαισιόδοξο και αρνητικό. Αυτή η απαισιοδοξία μου συμψηφίζεται με ένα δυσάρεστο ψυχικό  γύρισμα.
Δοκιμάστε να σκέφτεστε τους άλλους σε ένα θετικό φως
 Θεωρείστε ότι έχουν καλές προθέσεις. Εκτιμήστε και απολαύστε τις σχέσεις σας και την αγάπη που έχετε  να δώσετε και να λάβετε από τους άλλους.
4. Υπάρχει μια θετική πλευρά σε κάθε κατάσταση
Η αλλαγή προοπτικής σας μπορεί να κάνει θαύματα για τη διάθεσή σας και για τη διάθεση των γύρω σας. Ας πούμε ότι αισθάνεστε δυσφορία επειδή πρέπει να περάσετε τη μέρα σας οδηγώντας εξαιτίας ενός μακρινού ραντεβού. Αντί να γκρινιάζετε σε ολόκληρο το δρόμο, κοιτάξτε στη φωτεινή πλευρά. Θα μπορούσε να είναι μια όμορφη μέρα για οδήγηση! Απολαύστε τον καθαρό αέρα και ακούστε μουσική.
Υπάρχει πάντα μια θετική πλευρά
Έτσι ανακαλύψτε τη και διώξτε αυτές τις αρνητικές σκέψεις. Η ευτυχία είναι εδώ τώρα. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν υπήρξε πουθενά αλλού, αλλά εδώ. Καταργήστε τα σκοτεινά σύννεφα και ανακαλύψτε ξανά το φωτεινό γαλάζιο του ουρανού που βρίσκεται από πίσω.
Τώρα χαμογελάστε. Δεν είναι και τόσο άσχημα.
5. Επιβραδύνετε και αναπνεύστε
Στην πραγματικότητα, επαναλαμβάνετε φωναχτά και συνέχεια στο κεφάλι σας, ξανά και ξανά, όλη την ημέρα.
Επιβραδύνετε και απλώς αναπνεύστε
Χρειαζόμαστε αυτή την διαρκή υπενθύμιση. Εστιάστε σε ένα πράγμα τη φορά προσπαθώντας να εμποτίσετε κάθε στιγμή με την προσοχή και την παρουσία σας. Χωρίς συνειδητή αναπνοή, η ζωή σας θα είναι γεμάτη με άγχος και αναστάτωση. Κάντε την ημέρα σας έναν κινούμενο διαλογισμό .
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger