Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛINΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ !!!

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ προέβη σε μυστικές συνομιλίες με ορισμένες αραβικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας και του Κουβέιτ, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν διπλωματικές σχέσεις και να ενωθούν κατά του Ιράν.
Ο Avigdor Lieberman δήλωσε στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth τη Δευτέρα ότι ήταν σε επαφή με αξιωματούχους από κάποια «μετριοπαθή» αραβικά κράτη.
«Υπάρχουν επαφές, υπάρχουν συζητήσεις, αλλά είμαστε πολύ κοντά στο στάδιο κατά το οποίο μέσα σε ένα έτος ή 18 μήνες δεν θα είναι πλέον μυστικό, θα διεξαχθεί ανοιχτά», είπε.
Η Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ, ωστόσο, έχουν αρνηθεί την ύπαρξη τέτοιων συνομιλιών με το Τελ Αβίβ.(Αλλο ενα σημάδι αποπροσανατολισμού) …
Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Σ.Αραβίας δήλωσε ότι «υπάρχουν δεσμοί ή συνομιλίες με το Ισραήλ σε οποιοδήποτε επίπεδο.» αφήνοντας να διαρρεύσει η κοινή προσπάθεια συνεργασίας …
Αντίθετα η υφυπουργός Εξωτερικών Khaled al-Jarallah ανέφερε επίσης ότι «δεν ήταν αλήθεια, δεν έχουμε αυτά τα είδη των συνομιλιών».
Η εφημερίδα ανέφερε επίσης την ισραηλινή υπουργό να λέει ότι ορισμένες νέες ειρηνευτικές συμφωνίες μεταξύ του Ισραήλ και των αραβικών κρατών θα υπογραφούν το 2019.
«Είμαι βέβαιη ότι μέχρι τότε θα έχουμε μια κατάσταση στην οποία θα έχουμε πλήρεις διπλωματικές σχέσεις με τα περισσότερα από τα μετριοπαθή αραβικά κράτη. Και μπορείτε να στηρίζεστε στα λόγια μου «, πρόσθεσε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν συχνά τα «μετριοπαθή αραβικά κράτη» του Περσικύ Κόλπου και της Μέσης Ανατολής που ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντα των ΗΠΑ !!!

PRESSTV

Δημοσίευση σχολίου

Blogger