Τον δρόμο για τις φυλακές θα πάρει ο 29χρονος Αλβανός που χτύπησε και βίασε την 69χρονη γυναίκα, έξω από την στάνη της στην Ερέτρια….

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή ο 29χρονος προφυλακίστηκε, όπως διαβάζουμε στο eviazoom.

Η αποτρόπαια πράξη έγινε γνωστή στην αστυνομία, την Τρίτη 6 Μαϊου, όταν καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας από την 69χρονη, ότι ενώ βρισκόταν πλησίον ποιμνιοστασίου που διατηρεί με τον σύζυγό της στην ανωτέρω περιοχή, άγνωστος προς αυτή δράστης την ακινητοποίησε και αφού άσκησε σε βάρος της σωματική βία, την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία.

Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου μετά από επιστάμενες έρευνες – αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, σε συνδυασμό με κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 29χρονο Αλβανό.

Ο δράστης αναγνωρίστηκε από την παθούσα, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσε κατά την τέλεση του βιασμού.

Η 69χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Ο δράστης οδηγήθηκε χθες, (9-5-14) στον Εισαγγελέα και αργότερα στον Ανακριτή, όπου με σύμφωνη γνώμη και των δύο, προφυλακίστηκε και θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.


www.makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger