Ένας Ρώσος επιστήμονας ο οποίος μελέτησε το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου, υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας απλώς τη δική τους ενέργεια. Αν και αυτή η ιδέα δεν είναι καινούργια, λίγοι αφιέρωσαν χρόνο για να βρουν επιστημονικές αποδείξεις, παρ’ όλο που η κβαντική φυσική στο πέρασμα των χρόνων έχει ρίξει αρκετό φως στο θέμα αυτό. Ο δρ Konstantin Korotkov, καθηγητής Φυσικής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Αγίας Πετρούπολης, αναφέρει ότι όταν κάνουμε θετικές και αρνητικές σκέψεις, καθεμιά έχει διαφορετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον γύρω μας.
Και συνεχίζει λέγοντας ότι σιγά σιγά αναπτύσσουμε την ιδέα ότι η συνείδησή μας αποτελεί μέρος του υλικού κόσμου και ότι με αυτή μπορούμε να επηρεάσουμε άμεσα τον κόσμο μας.
Το ανθρώπινο μάτι δεν είναι εύκολο να διακρίνει την ενέργεια, κι έτσι ο νους είναι δύσκολο να συλλάβει τον κόσμο της αόρατης ενέργειας χωρίς την επαλήθευση επιστημονικών μετρήσεων. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η έρευνα για τη συνείδηση η οποία επηρεάζει την πραγματικότητα έχει προχωρήσει ελάχιστα για μεγάλο διάστημα. Προκειμένου να χτιστεί μια γέφυρα ανάμεσα στον φυσικό και τον αόρατο κόσμο μας, πραγματοποιήθηκαν επιστημονικά πειράματα με τη χρήση μιας τεχνικής που ονομάζεται Βιοηλεκτροφωτογραφία. Σε αυτά τα πειράματα, υπάρχει η εικασία ότι το ανθρώπινο σώμα και η συνείδηση εκπέμπουν ενέργεια συνεχώς. Με βάση αυτή την εικασία, η Βιοηλεκτροφωτογραφία στοχεύει να συλλάβει αυτά τα ενεργειακά πεδία τα οποία φαίνονται ως ένα φως που περιβάλλει το σώμα. Στον κόσμο της μεταφυσικής η εκπομπή της ενέργειας αυτής είναι γνωστή ως αύρα του ατόμου, ενώ στον επιστημονικό τομέα αναφέρεται συχνά ως ενεργειακό πεδίο.


 http://enallaktikidrasi.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger