Τον πρόεδρο του ιδιωτικού Συλλόγου θεραπευόμενων ΟΚΑΝΑ, συνέλαβε η Αστυνομία έπειτα από ένταλμα συλλήψεις που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Χανίων, για εμπορία ναρκωτικών.Ο 50χρονος πρώην χρήστης και ενταγμένος πια στο πρόγραμμα απεξαρτήσεις με μεθαδόνη, είχε δημιουργήσει έναν σύλλογο για τους χρήστες που θεραπεύτηκαν από την χρήση ναρκωτικών μέσω των προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ, πλην όμως φαίνεται πως ο ίδιος βρέθηκε μπλεγμένος σε υπόθεση μεταφοράς και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στην Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Μάλιστα για να εξιχνιασθεί η συγκεκριμένη υπόθεση χρησιμοποιήθηκε και ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Newsit”, πριν από περίπου δυο μήνες είχε συλληφθεί στο λιμάνι των Χανίων μια γυναίκα, η οποία είχε κρυμμένο στις αποσκευές της μισό κιλό καθαρής ηρωίνης.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν την προανάκριση συνάντησαν την πεισματική άρνηση τις γυναίκας να τους πει, όχι μόνο ποιος της έδωσε τα ναρκωτικά, αλλά και σε ποιον θα τα παρέδιδε.

Βέβαια οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος μέσω της άρσης απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών και την νόμιμη συνακρόαση του κοριού τις ΕΛ.ΑΣ.

Από εκεί διαπιστώθηκαν πολλές συνομιλίες της συγκεκριμένης γυναίκας, με τον 50χρονο πρόεδρο του ιδιωτικού συλλόγου θεραπευόμενων του ΟΚΑΝΑ, τα γραφεία του οποίου στεγάζονται στο σπίτι του κατηγορούμενου, στην περιοχή των Πετραλώνων, όπου και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Χανίων, έπειτα από τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους από την άρση τηλεφωνικών συνομιλιών, συνέταξαν δικογραφία την οποία διαβίβασαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να εκδώσει σε βάρος του 50χρονου Πρόεδρου του Συλλόγου, ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ηρωίνης.

Το ένταλμα σύλληψης διαβιβάστηκε άμεσα στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας να αναζητήσουν το 50χρονο στο σπίτι του στα Πετράλωνα, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στην Κρήτη τις αμέσως επόμενες ημέρες, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger