Άλλος ένας κλάδος όπου η κινεζική επέλαση πιέζει τις τιμές, αποδεικνύεται αυτός των… ιερόδουλων! Στη γειτονική μας Ιταλία η κινεζική πορνεία γνωρίζει «μεγάλη άνθηση» και καθώς οι τιμές της είναι σημαντικά χαμηλότερες, μειώνει τα εισοδήματα των «παραδοσιακών» επαγγελματιών της χώρας.

Στις ιταλικές πόλεις έχουν ανοίξει δεκάδες κινέζικα «κέντρα μασάζ», όπου εργάζονται νεαρές Κινέζες, ηλικίας 20 - 25 ετών, οι οποίες έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τους πελάτες. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, τυγχάνουν της προτίμησης πολλών πελατών, καθώς οι τιμές τους ξεκινούν από 30 ευρώ, σημαντικά χαμηλότερα δηλαδή απ’ ότι ίσχυε μέχρι πρότινος για τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Το θέμα ανέδειξε η εφημερίδα Il Messaggero, με αφορμή την αγγελία που έβαλε μία Κολομβιανή ιερόδουλη στην Ποτέντζα σε δωρεάν έντυπα, η οποία προσέφερε υπηρεσίες «χαμηλού κόστους» για να χτυπήσει τον κινεζικό ανταγωνισμό.

Όμως, καθώς η 48χρονη ανέφερε στην αγγελία και το κόστος για τις υπηρεσίες της, οι ιταλικές αρχές την εντόπισαν και τη συνάλλαβαν, όπως και έναν 54χρονο άνδρα με τον οποίο συνεργαζόταν.

Η ιταλική αστυνομία πραγματοποιεί οργανωμένες επιχειρήσεις για τη σύλληψη των υπευθύνων που προάγουν την πορνεία, ώστε να εξαρθρωθούν κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τις γυναίκες, Κινέζες και κάθε εθνικότητας.  

 www.sofokleousin.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger