Για όλους τους φίλους μου, είτε κοντινούς είτε μακρινούς, μόνο και μόνο επειδή  είναι μια από τις μεγαλύτερες αναρτήσεις που θα κάνω ποτέ είναι ίσως.. και η πιο αληθινή από όλες.
Όλοι θα περάσουμε από κάποιες δύσκολες στιγμές σε κάποιο σημείο της ζωής μας . Η ζωή δεν είναι εύκολη. Απλά κάτι σαν τροφή για σκέψη ...
Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που φαίνονται δυνατοί είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι;
 Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που επιδεικνύουν την μεγαλύτερη καλοσύνη είναι οι πρώτοι που θα τύχουν κακομεταχείρισης; 
Γνωρίζουμε ότι αυτοί που φροντίζουν τους άλλους συνεχώς είναι ... συνήθως αυτοί που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη; Γνωρίζουμε ότι τα τρία δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να πούμε είναι
σ' αγαπώ , λυπάμαι και παρακαλώ θέλω βοήθεια;
Μερικές φορές, μόνο και μόνο επειδή ένα άτομο δείχνει ευτυχισμένο, θα πρέπει να κοιτάξουμε πίσω από το χαμόγελό του και να δούμε πόσο πόνο μπορεί να κρύβει. 
Σε όλους τους φίλους μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τώρα - ας στείλουμε μια χιονοστιβάδα θετικών προθέσεων. Χρειαζόμαστε όλες τις θετικές προθέσεις τώρα .
Αν δεν δω το όνομά σας  θα καταλάβω. 
Θα ήθελα όμως να ζητήσω από τους φίλους μου, όπου κι αν βρίσκονται, αν έχουν την καλοσύνη, να αντιγράψουν και να επικολλήσουν αυτήν την ανάρτηση. Έστω και για μία ώρα, για να δώσουμε όλοι μια στιγμή υποστήριξης σε όλους εκείνους που έχουν οικογενειακά προβλήματα, θέματα υγείας, εργασίας , ανησυχίες κάθε είδους και, απλά πρέπει να γνωρίζουν ότι κάποιος νοιάζεται.
Κάντε το για όλους μας , γιατί κανένας δεν είναι άτρωτος . Ελπίζω να δω αυτό στους τοίχους όλων των φίλων μου, μόνο και μόνο για ηθική υποστήριξη. 
Ξέρω πως κάποιοι θα το κάνουν ! Το έκανα για ένα φίλο και είμαι βέβαιος πως μπορείτε και σεις ... 


Δημοσίευση σχολίου

Blogger