Η χώρα πρέπει άμεσα να οδηγηθεί στις κάλπες, υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα επισημαίνει ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στα παραμύθια της συναίνεσης που μόνο σκοπό έχουν την διάσωση της μνημονιακής εξουσίας.

«Η Χρυσή Αυγή που διώκεται παράνομα γιατί είναι η μόνη δύναμη Εθνικής αντίστασης απαιτεί άμεση προσφυγή στις κάλπες. Να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός για το μέλλον του και όχι οι υπάλληλοι των ξένων τοκογλύφων» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορία που δόθηκε στο Makeleio.gr, αυτή την στιγμή στην Λήμνο και συγκεκριμένα στην 130 Σμηναρχία Μάχης, συγκεντρώνονται ελληνικά αεροπλάνα F-16, Mirage 2000 και Mirage 2000 – V. Το Mirage 2000 – V είναι υπερσύγχρονο και έχει αναρτημένο στρατιωτικό πύραυλο SCALP – EG ενώ δεξιά και αριστερά του έχει δύο θερμικά βλήματα αέρος-αέρος. Έχει βεληνεκές 1000 χιλιομέτρων. Να σημειωθεί πως το αεροδρόμιο Λήμνου είναι προχωρημένο αεροδρόμιο μάχης και η 130 ΣΜ προορίζεται να διευθύνει τις επιχειρήσεις κατά της Τουρκίας σε περίπτωση πολέμου. Είναι δε, εφοδιασμένη με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου διοίκησης, επικοινωνιών και πληροφοριών μάχης. Θα περιμένουμε την επιβεβαίωση ή την διάψευση από τον κ. Δένδια. Εκτός εάν κοιμάται και δεν τολμούν να τον ανησυχήσουν!!! ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger