Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Συχνά αισθανόμουν κόπωση και  διάφορες ψυχοσωματικές ενοχλήσεις, που εμφανιζόταν σε περιόδους έντονου άγχους με πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Έτσι άρχισα να αναζητώ διάφορα ελιξήρια ευεξίας, γιατί ποτέ δεν πίστευα τα διάφορα χημικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Η αναζήτηση σε κάθε περίπτωση δεν είχε το αποτέλεσμα που επιζητούσα μιας και κάθε συνδυασμένο  εκχύλισμα βοτάνων  που χρησιμοποιούσα δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Ο λόγος ήταν πως τα βότανα δεν ήταν ουδέτερα ώστε να κάνουν ουσιαστική δράση σε κάθε οργανισμό και, δυστυχώς στην περίπτωσή μου έπεφτα στην μη αποτελεσματική δράση.

Κάποια στιγμή μετά από σειρά πειραμάτων και ερευνώντας διάφορα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα, άρχισα να ανακαλύπτω και να κάνω χρήση στο λεγόμενο ελιξήριο ΑΕΙ, το περίεργο ήταν πως από τις πρώτες μέρες είχα μια έντονη ευεξία.

'Έπειτα από ένα μήνα σταμάτησαν οι διάφορες ενοχλήσεις και άρχισε να αλλάζει ο μεταβολισμός μου.

Μετά από μερικούς μήνες είχα μια έντονη ενίσχυση του ανοσοποιητικού μου συστήματος και ενδυνάμωση 
της μνήμης μου !!!

Κατά την διάρκεια του χειμώνα δεν είχα τόσο συχνά συμπτώματα κρυολογήματος όπως παλιά, μέχρι που σταδιακά σπάνια αρρώσταινα !!

Το εντυπωσιακό ήταν όταν ανακάλυψα ότι το συγκεκριμένο ελιξήριο είχε ένα μεγάλο εύρος θεραπείας διάφορων ασθενειών, πέρα της πρόληψης και της αντικαρκινικής δράσης του !!

Μέρα με την μέρα ένιωθα την αποβολή των τοξικών ουσιών και των διαφόρων δηλητηρίων από τον οργανισμό μου !!!

Αυτό πέραν των άλλων βοτάνων οφείλονταν στο άχυρο βρώμης, ερευνώντας έμαθα πως αυτό δρα και στο νευρικό σύστημα με ευεργετικά αποτελέσματα!!

Κατόπιν ανακάλυψα πως πολλά από τα αποτελέσματα του ΑΕΙ οφείλονται στην μεγάλη αντικαρκινική επίδραση από τα κουκούτσια των βερίκοκων !!! 


Αλλά και από την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση της ρίγανη, του ευκάλυπτου και της θηριακής, όπως και από τον  εύστοχο συνδυασμό των άλλων βοτάνων του ελιξήριου της Ιπποκράτειας Ιατρικής !!!


Δημοσίευση σχολίου

Blogger