Αποφασισμένος να οδηγήσει τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο σκαμνί είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μπορεί να έχουν περάσει ώρες από τη σειρά απαξιωτικών δηλώσεων που παραχώρησε ο Μάρτιν Σουλτς εναντίον του Πάνου Καμμένου, ο θυμός όμως του τελευταίου για την άκρως προσβλητική συμπεριφορά του Γερμανού κάθε άλλο παρά έχει κωπάσει οδηγώντας πλέον την χώρα μας σε ορατό κίνδυνο σοβαρού διπλωματικού επεισοδίου.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την κίνηση του Πάνου Καμμένου το πρωί της Δευτέρας να μεταβεί αεροπορικώς στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και να καταθέσει μύνυση εναντίον του Σουλτς για ενορχηστρωμένη λεκτική κακοποίηση και ψυχολογικό εκφοβισμό εναντίον του (bullying).

«Κρατούσα το θυμό μου από το Σάββατο.

Αυτά τα ψευτονταηλίκια των Γερμανών που νομίζουν ότι μπορούν ελεύθερα να απαξιώνουν με ύβρεις εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού ήρθε η ώρα να λάβουν τέλος.

Ο κύριος Σουλτς δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας κοινός bullier και πολύ σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει στις δικαστικές αρχές για το bullying που επέλεξε να ασκήσει εις βάρος μου.

Το bullying που δέχθηκα το Σάββατο από τον ανεκδιήγητο ψευτονταή δεν με φοβίζει, με εξοργίζει.

Η μήνυση που κατέθεσα σήμερα είναι μόνο η αρχή.

Πολύ σύντομα μηνύσεις με την ίδια κατηγορία (bullying) πρόκειται να ασκήσουμε μαζί με τον Αλέξη ως ελληνική κυβέρνηση, εναντίον όλων των Ευρωπαίων αξιωματούχων που εκφοβίζουν και τρομοκρατούν συστηματικά με τη στάση τους τον ελληνικό λαό

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν σε λίγες μέρες δείτε Ντάισελμπλουμ, Σόιμπλε, και Μέρκελ να οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθούν για τα αίσχη τους».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Άμυνας στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά με την υποβολή της μήνυσης εναντίον του κυρίου Σουλτς.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ενοχλημένος από την κίνηση αυτή του Πάνου Καμμένου που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επιτελείου του ενέχει τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού διπλωματικού επεισοδίου με την Γερμανία.

Σύμφωνα μάλιστα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, το μεσημέρι της Δευτέρας οι δύο κυβερνητικοί εταίροι είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της οποίας ο Έλληνας πρωθυπουργός προσπάθησε μάταια να πείσει τον Πάνο Καμμένο να ανακαλέσει την μήνυση που υπέβαλε.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger