Στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός. Παρότι ο ίδιος δεν κρύβει την εκτίμησή του για το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχει διαγνώσει την ανησυχία που έχει κυριεύσει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από τον ελληνικό ουρανό.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βυθισμένος στην αγωνία του για την αντιμετώπιση της οικονομικής αβύσσου της χώραςαδυνατεί να παρακολουθήσει τις επικίνδυνες εξελίξεις στο χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας.

Από πολλά μέρη της Ελλάδας καταφθάνουν πληροφορίες που θέλουν αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας να περνάνε στα χέρια ακροδεξιών ενστόλων από εκείνους που ψηφίζουν δαγκωτό Χρυσή Αυγή!

Ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Πανούσης μοιάζει ξένο σώμα ως επικεφαλής τους.
Την ίδια στιγμή οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν σαστισμένοι την αγωνία των κυριών Δούρου και Κωνσταντοπούλου να φλερτάρουν με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής σε κάθε ευκαιρία.

Ο εορτασμός, αλά χουντικού Παπαδόπουλου, της 25ης Μαρτίου με τα τανκς στους δρόμους και τα ΑΤΜ των τραπεζών στο έλεος του Ντάισεμπλουμ δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέηλ.

Τρία από τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα ο πρώην πρωθυπουργός δύσκολα θα μπορούσε να τα αγνοήσει.

Κι αυτό γιατί προέρχονταν από την κλάση του Μολυβιάτη-όχι απλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά ακριβώς το DNA της.
Ο πρώην πρωθυπουργός όλο αυτό το διάστημα δήλωνε στούς συνομιλητές του ότι για να παρέμβει στις εξελίξεις δηλώνοντας παρόν, θα ήθελε η επιθυμία των πολιτών προς το πρόσωπό του να λάβει μια κινηματική διάσταση.

Τώρα γνωρίζει ότι απέχουμε ελάχιστα από αυτή την διαδικασία.
Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι και ο πολύπειρος Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε «Τίθεμαι στη διάθεση των γεγονότων».

(Σε λίγο η συνέχεια...)

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger