ΤΟΥ  ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μη φοβάστε απο τις ραγδαίες εξελίξεις που ζούμε αυτές τις ώρες… Δεν έχουν κορυφωθεί ακόμα και ετοιμαστείτε για πιο δραματικές στιγμές λέγοντας «επιτέλους θα τελειώσει το μαρτύριο της σταγόνας». Σε αυτό το σημείο που είναι σήμερα η χώρα θα έφτανε οπωσδήποτε. Και τώρα που έφτασε είναι ΟΛΟΙ ΕΔΩ και θα αναλάβει καθένας τις ευθύνες του.


Οι Αμερικανοί είναι εδώ με κορυφαίο, πρόσωπο την κ. Λιούλαντ και ο Υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ είναι στο τριψήφιο αριθμό τηλεφώνου για να ενημερώσει τον πρόεδρο Ομπάμα.

Οι Ευρωπαίοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα Τσίπρα να συναντηθούν στις 9 το βράδυ ΟΛΟΙ οι κορυφαίοι. Δηλαδή οι πρόεδροι της Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωεπιτροπής Ντράγκι και Γιούνκερ,ο προεδρεύων Πολωνός Τούσκ, η Μέρκελ και ο Ολάντ. Φυσικά για να ακούσουν τον Αλέξη Τσίπρα,ο οποίος θα ζητήσει και καλά θα κάνει ( να δείξει η Ευρώπη, αν είναι εταίροι (το τραγούδι των Μπήτλς «δεν αγοράζετε με χρήμα η αγάπη» τους θύμισε εύστοχα ο Βαρουφάκης) η αν είναι δανειστές και η συνέχεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας επί της Ελλάδας…

Το μαρτύριο της σταγόνας είναι αυτό που ζεί η χώρα επί 5 χρόνια τώρα και μετράμε πόσες επιχειρήσεις κλείνουν, αν οι δρόμοι με κλειστά μαγαζιά θα φτάσουν στην πλατεία Κολωνακίου μετά την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ(!!!) και πόσοι αυτοκτονούν το μήνα χωρίς να φταίνε για την μετατροπή της ζωής τους σε σταγόνα επειδή οι μάγκες της πολιτικής έξω και μέσα όλα αυτά τα χρόνια περνούσαν θηλιές με δανεικά για οπλικά συστήματα και άλλα..

Μην μπερδεύεστε και θυμηθείτε το παρελθόν. Μας έκλειναν εν αιθρία εργοστάσια (και η SIEMENS) ναυπηγεία, αυτοκινητοβιομηχανίες, σούπερ μάρκετ και δεν μιλούσαν τότε ούτε οι έξω, ούτε οι μέσα. Μας έκλεισαν τα χωράφια «για τα λαχανάκια Βρυξελλών» και γιατί δεν θέλουν στην Ευρώπη πολλές πατάτες και ντομάτες αφού τις φέρνουν απο την Τουρκία,την Αργεντινή η την Αίγυπτο. Και έτσι μπήκαμε στον φαύλο κύκλο της αποξήρανσης, όχι της λίμνης Κωπαίδας, αλλά της Ελλάδας.

Αυτό είναι το μαρτύριο της σταγόνας και σύμφωνα με την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε θα συνεχισθεί επ άπειρον,γιατί απλά η Γερμανία κατακτά νέες κορυφές στην οικονομία κερδίζοντας πολλά απο την ελληνική κρίση. Αυτό πρέπει να σταματήσει και οι φίλοι και οι εταίροι να αποδείξουν αν είναι φίλοι και εταίροι, ή απλά δανειστές.

Οι Αμερικανοί είναι εδώ και βλέπουν. Να πάρουν θέση. Με εμάς ή με τους δανειστές. Οι πέντε στις Βρυξέλλες να πάρουν θέση αν είναι εταίροι ή απλά δανειστές.

Και ας αρχίσουμε τρώγοντας ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΠΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Και ας στραφούμε σε νέους δανειστές. Ας πάει πιο νωρίς στη Ρωσία και στην Κίνα η Κυβέρνηση για να βρει χρήματα. Και να συνάψει νέες συμφωνίες φέροντας τα πάνω κάτω στη γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας.Και ας πάρουν τις ευθύνες τους όλοι.

Το μαρτύριο της σταγόνας πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ ,είτε με ξαφνικό θάνατο της κρατικής οικονομίας,είτε με επανεκκίνηση… Καλά κάνει και φέρνει τα νομοσχέδια τερματισμού της ανθρωπιστικής κρίσης και των 100 δόσεων τώρα και το βέτο του ο εκπρόσωπος της Κομισιόν (παρακαλώ) Ντέκλαν Κοστέλο να το βάλει εκεί που θα του πει η Μέρκελ…

Μη φοβάστε επειδή επιτέλους θα αποκτήσουμε Βουλή ελληνική.

Συγκρατήστε ότι αυτοί οι δανειστές-κατακτητές ΔΕΝ προσφέρουν καμία βοήθεια σε στοιχεία για το που και ποιοί κρύβουν τα τεράστια, ιλλιγγιώδη ποσά που έχουν κλαπεί απο τη χώρα… Τέτοια καθαρότητα θέλουν… Αυτό που νοίκιαζαν για να μείνουν βίλες Ελλήνων υπουργών και ερευνούσαν λέει τις ευθύνες αυτών των υπουργών…Τέτοιο δούλεμα θέλουμε για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών μας;

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger