Ένα φάντασμα έχει επιτεθεί σε μια αστυνομικό που ζει στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή . Η γυναίκα παρουσίασε στον κόσμο τις γρατσουνιές που απέκτησε από μια δαιμονική οντότητα. Η μαρτυρία είναι πολύ αξιόπιστη λόγω του ρόλου που διαδραματίζει η γυναίκα. Είμαστε αντιμέτωποι με μια παραφυσική επίθεση;



Φάντασμα: παραφυσικές συναντήσεις


Οι άνθρωποι λένε συχνά ότι συναντούν μυστηριώδεις αόρατες οντότητες. Αυτές οι εμπειρίες διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του φαντάσματος που δρα σύμφωνα με τις προθέσεις του. Οι μάρτυρες γενικά μιλάνε για: ξαφνικά, αισθήματα κρύου, μυστηριώδης θορύβους, αντικείμενα που κινούνται μόνα τους και με τον πιο βίαιο γίνεται λόγος για πραγματική επίθεση .
Το φαινόμενο αυτό ορίζεται ως μια υπερφυσική επίθεση, ή όταν το θύμα είναι «μπροστά» από μια δαιμονική οντότητα (Poltergeist). Έτσι μιλάμε για: σωματικές επιθέσεις, ανεξήγητες γρατσουνιές στο σώμα και ξαφνικές ωθήσεις. Η τελευταία περίπτωση έρχεται σε μας από «την Αργεντινή, όπου μια αστυνομικός ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από ένα μυστηριώδες ον που δημιούργησε κάποιες γρατζουνιές στο σώμα της.

Φάντασμα επιτίθεται σε μια αστυνομικό 
Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Fernanda Λεντέσμα, μια αστυνομικός 25 ετών, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής βάρδιας άκουσε έναν μυστηριώδη θόρυβο που προέρχονταν από ένα άλλο δωμάτιο. Η γυναίκα, όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα "Mirror", αμέσως κάλεσε τον προϊστάμενό της, αλλά μέσα στο δωμάτιο δεν παρατήρησαν κάτι παράξενο.


Λίγα λεπτά αργότερα, η Μαρία Fernanda είχε ακούσει ξανά κάποιους θορύβους που προέρχονταν από εκείνο το δωμάτιο και χωρίς να σκεφτεί δύο φορές η ίδια σκέφτηκε να το ελέγξει. Η γυναίκα πλησίασε το δωμάτιο με ένα όπλο στο χέρι και μια μεγάλη μαύρη σκιά ρίχτηκε πάνω της. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει στην τουαλέτα, παρατηρώντας το αίμα στο πρόσωπο, στα χέρια και στο στήθος της. Η Μαρία Fernanda αμέσως κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο για να θεραπευτεί και οι ανώτεροί της έχουν ανοίξει μια « έρευνα .


Φάντασμα: Η θέση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας


Ο διευθυντής της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Μπουένος Άιρες, λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο σε αυτό το μέρος του κτιρίου. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους λογαριασμούς των άλλων αστυνομικών, τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει αναγνωρίσεις μυστηριωδών και ανεξήγητων θορύβων. Οι ιστορίες μιλούν για: σκοτεινές σκιές, συναντήσεις με αλλόκοτα φαινόμενα όπως, σημάδια στους τοίχους και απόκοσμες μορφές που εμφανίζονται ξαφνικά. Τι συμβαίνει στην Ομοσπονδιακή Σχολή Αστυνομίας του Μπουένος Άιρες;


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger