Στο ερώτημα πολλών αν υπάρχουν εξωγήινοι η απάντηση είναι ναι υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, oi εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία του πλανήτη μας και τους ανήκει εξ ολοκλήρου, μιας και τον θεωρούν τον δικό τους κήπο. Η δημιουργία του ανθρώπου έγινε για την ισορροπία της φύσης. Οι αρχαίοι άνθρωποι τους ονόμασαν θεούς τους εξωγήινους.
Φαίνεται πως οι εξωγήινοι, για κάμποσες χιλιάδες χρόνια εγκατέλειψαν τη Γη, με αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να προοδεύσει και να γίνει ισχυρή οντότητα πάνω στον πλανήτη. 

Οι άνθρωποι έγιναν δολοφόνοι, καθώς αποφάσιζαν ποια ζώα θα σκοτώνουν για την διατροφή τους, και πέρα απο αυτό άρχισαν να μολύνουν την ατμόσφαιρα της Γης. Οι εξωγήινοι επέστρεψαν πριν απο τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, και διαπίστωσαν πως η ανθρωπότητα έχει γίνει ορδές βαρβάρων, που κυνηγούν το χρήμα και τη δόξα. 
Φαίνεται όμως, πως οι εξωγήινοι έφτιαξαν αυτόν τον πλανήτη... όπως είχαν φτιάξει και τον πλανήτη Άρη πριν απο δισεκατομμύρια χρόνια.

Όπως έγραψα και πιο πάνω, είμαστε ένας ο κήπος για αυτούς, και ο αγρότης φυτεύει έναν κήπο για να απολαύσει τη σοδειά του. Μην ανησυχείτε, οι εξωγήινοι δεν τρέφονται με τη σάρκα, προτιμούν να πίνουν την αδρεναλίνη των αδένων.. είτε του ζώων είτε του ανθρώπων. Συνήθως, η αδρεναλίνη υπάρχει άφθονη στο θυρεοειδή το πάγκρεας, τα επινεφρίδια και στους όρχεις.

Οι εξωγήινοι έχουν σάρκα σαν τι δική μας, ποτέ δεν τους κάνεις χειραψία.. λόγω των βακτηριών που έχουν στο κορμί τους, και μπορούν να παράγουν μια ηλιακή ακτίνα που καυτηριάζει το σώμα του αντιπάλου αν τους επιτεθείς.

Μπορεί πολλοί να τους μισήσετε τους εξωγήινους, αλλά.. η αλήθεια είναι ό,τι αυτός ο πλανήτης είναι δικός τους, αυτοί τον έφτιαξαν, και αυτοί αποφασίζουν το μέλλον του. 
Σε 14 χρόνια απο τώρα θα δούμε τι θα συμβεί, έως τότε χαλαρώστε και απολαύστε τη ζωή σας. 


Δημοσίευση σχολίου

Blogger