-Η Ελλάδα εκτός ευρωζώνης.
-Η Ελλάδα
θα χρεοκοπήσει τότε.
-Δεν θα ανοιξουν οι τράπεζες την Δευτέρα.
Και η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του εξαθλιωμένου ελληνικού λαού συνεχίζεται χωρίς οίκτο.

ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ. 

Αυτοί είναι που θα χάσουν πολλά, για αυτό σε απειλούν καθημερινά και σε κάνουν μπαλάκι για να γίνεις εντελώς....ΠΡΟΒΑΤΟ !!

Πάρε λοιπόν την απάντηση απο τους Financial Times:
Στο σκίτσο που ακολουθεί, δείχνει το δράμα Ελλάδας και Ευρώπης και "Η κατάσταση θυμίζει τα χρόνια πριν ξεσπάσει ο Α'ΠΠ"!
Ένα καταπληκτικό σκίτσο του Ίνγραμ Πιν, που συνοδεύει το άρθρο του Μάρτιν Γούλφ, στους Financial Times με τίτλο «Χωρίστε βιαστικά και μετανιώστε με την ησυχία σας» και στο οποίο παρομοιάζεται λίγο πριν το ξέσπασμα του Α'ΠΠ με τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη και της πολιτικής αναταραχής στην Ελλάδα, η βρετανική εφημερίδα δίνει το πιο πλήρες στίγμα της διαπραγμάτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο σκίτσο φέρεται να ΤΡΑΒΑΕΙ το «τουβλάκι» της Ελλάδας από τον «πύργο» της Ευρωζώνης, στην κορυφή του οποίου κάθονται η Άνγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Μαριάνο Ραχόι και άλλοι ηγέτες της Ε.Ε. Και ο ίδιος ο Α.Τσίπρας ισορροπεί σε μία σάπια σανίδα στο χείλος του γκρεμού.

Στο άρθρο του ο Γουλφ υποστηρίζει κάθετα ότι κανείς δεν περιμένει «λευκό διαζύγιο» σε μια πιθανή αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ στο παραπάνω σκίτσο, χαρακτηριστικές είναι οι έντρομες εκφράσεις των ηγετών της ΕΕ, όπως αυτή της Γερμανίδας καγκελάριου, η οποία κάνει απεγνωσμένα νόημα στον Έλληνα πρωθυπουργό να σταματήσει. Την ίδια ώρα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κουνά το δάχτυλο στον Αλέξη Τσίπρα και ο Γάλλος πρόεδρος τον παρακολουθεί έκπληκτος.

Συμπερασματικά λέμε αυτό:
Είτε η Ελλάδα συμφωνήσει σε έναν - κακό και επώδυνο - όλα δείχνουν - συμβιβασμό είτε πάει σε ρήξη, το τέλος της ευρωζώνης είναι πολύ εγγύτερα απ'ότι πιστεύουν οι περισσότεροι. Το κοινό νόμισμα δεν έχει πλέον πολύ "ζωή"...

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger