Και τώρα που σχεδόν... φτάσαμε σε συμφωνία ήρθε η ώρα της Βουλής. Και μετά; Και μετά έρχεται ο ανασχηματισμός. Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πως... εμπλέκεται; 

Ο υπουργός Οικονομικών δεν είχε ποτέ πολλούς... θαυμαστές στις τάξεις της κυβέρνησης. Αλλά τώρα που... «κλείσαμε» τη συμφωνία φαίνεται πως φωνές εις βάρος του γίνονται όλο και πιο έντονες. 

Δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν απαράδεκτο το άρθρο του κατά της Άνγκελα Μέρκελ στη FAZ, όπου έλεγε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας ήταν η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει. 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του Μαξίμου. Υπάρχει ακόμη ένα: Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας που ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα με την πρόεδρο της Βουλής εκτίμησε πως η κα Κωνσταντοπούλου θα ψηφίσει τη συμφωνία. 

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα υπάρχουν κάποιοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο που της διεμήνυσαν ότι αν δεν ψηφίσει τη συμφωνία «τότε καλό είναι να αλλάξει... δουλειά» . 

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger